Halvat lennot Oulu Kittilä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Oulu-Kittilä lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Oulu-Kittilä

Suora lento

Ei yhtään
Oulu - Kittilä reitille ei ole suoria lentoja. Oulu - Kittilä ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Oulun lentoasema-Kittilä etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Oulun lentoasema-Kittilä reitille on 296,0 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Kittilä lentokenttä hinnat?

  lentoa Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Kittilä lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Kittilä lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Kittilä lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kittilä lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Kittilä lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Kittilä lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Oulussa sekä Kittilässä?

Sekä Oulussa että Kittilässä on vain yksi kaupallisessa käytössä oleva lentoasema, joten tilatessasi lennot Oulusta Kittilään, sinun ei tarvitse tehdä vertailua lentokenttien välillä. Kummatkin lentoasemat ovat varsin pieniä. Erityisesti jos olet tottunut matkustamaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta, voit huomata, että ovat he hyvin erilaisia maamme päälentokenttään verrattuna. Pienessä koossa on se etu, että yleensä ruuhkia ja tungosta ei pääse syntymään, kuten ei myöskään pitkiä jonoja. Lentokenttäpalvelut ovat yleensä avoinna lentojen mukaan. Oulun lentokentällä on kaksi kahvilaa, joissa voi käydä nauttimassa pientä purtavaa, ja toisessa kahviloista on myös pieni myymälä. Kittilän lentoasemalla on vastaavan kaltainen palvelutaso kuin Oulun lentokentällä. Kahviloita on kaksi, ja terminaalista löytyy matkamuistomyymälä, josta voi ostaa esimerkiksi Lappi-aiheisia matkamuistoja kotiin viemisiksi ja tuliaisiksi. Kittilän lentoasemalta löytyy myös autovuokraamoita. Monet suosivatkin vuokra-autoa Lapissa, jossa välimatkat ovat tunnetusti pitkiä. Läheisimpään isompaan kaupunkiin on Kittilästä noin tunnin ajomatka. Toisaalta hyvin monet suuntaavat Kittilän lentoasemalta läheisiin hiihtokeskuksiin, joissa vuokra-autolle ei ole niinkään tarvetta.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Oulussa sekä Kittilässä?

Oulun lentokentälle pääsee Oulun keskustasta oman auton lisäksi joko taksilla tai linja-autolla. Bussilla matka kestää noin puoli tuntia ja reittiä liikennöivät linjat 8 ja 9. Linja-autot lähtevät keskustasta Kaupungintalon pysäkiltä ja lentokentällä ne pysähtyvät terminaalirakennuksen edessä. Matkahuollon linja-autoja liikennöi Kittilän lentokentän ja Kittilän keskustan väliä pääsääntöisesti joitakin kertoja päivässä. Matka taittuu noin 10 minuutissa, ja linjanumerot ovat 73 ja 74. Kannattaa tarkistaa ajantasaisimmat aikataulut aina Matkahuollon sivuilta, jotta voit varmistaa, että linja-autoja kulkee keskustaan haluttuna ajankohtana. Voit taittaa matkan myös taksilla, jolloin sinun ei tarvitse tarkistaa, että linja-autoja todella liikennöi, eikä sinun tarvitse odotella linja-auton lähtöä pitkään. Koska matka kentältä keskustaan on varsin lyhyt, ei taksimatka tule kalliiksi. Lentokentältä voi vuokrata myös auton ja se onkin erittäin hyvä vaihtoehto, jos haluat tutustua Kittilään ja sen lähialueisiin tai suunnata kenties johonkin Lapin kaupungeista. Pohjoisesta Kittilästä ei ole pitkää matkaa myöskään rajan yli Ruotsin, Norjan tai Venäjän puolelle.

Mihin kaupunkeihin voin matkustaa Kittilän lentoasemalta?

Kittilän lentoasema palvelee suurimmalta osalta hiihtokeskuksiin, kuten Ylläkselle, Leville, Pallakselle ja Pyhä-Luostolle suuntaavia matkustajia. Osalla matkustajista voi toki olla suuntana Kittilän kuntakin. Tässä reilun 6 000 asukkaan kunnassa on runsaasti vapaa-ajan asuntoja ja mökkejä. Vaikka talvi on selkeästi suosituin matkasesonki alueella, suunnataan sinne ihastelemaan myös Lapin kesää ja ruska-aikaa. Kittilän lentoasemalta pääsee Kittilään keskustaan hyvin esimerkiksi Matkahuollon busseilla 73 ja 74. Alueen hiihtokeskuksiin pääsee puolestaan yksityisten linja-autoyritysten liikennöimillä lentokenttäbusseilla, joihin pitää tosin tavallisesti tehdä ennakkovaraus. Läheisin varsinainen kaupunki on noin tunnin ajomatkan päässä oleva Kajaani. Sinne ei valitettavasti ole suoraa linja-auto tai junaliikennettä, mutta voit toki tutkia Matkahuollon sivuilla, miten matkan voi taittaa käyttämällä eri bussilinjoja. Jos haluat suunnata Kajaaniin tai muihin kaupunkeihin, ehdottomasti kätevin vaihtoehto on vuokrata auto. Kannattaa huomata, että Kittilästä on lyhyt matka myös naapurimaihin. Esimerkiksi Norjan puolella oleviin kaupunkeihin on ainoastaan noin tunnin matka autolla.


Vaihtoehtoiset lennot Oulu-Kittilä -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta101 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta135 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta140 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta150 €
Turku - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika26t 55m
Halvin hinta658 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Oulu - Kittilä reitin lennoille?

  Etsi lentotarjouksia reitille Oulu - Kittilä. Tarkastellessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus tilta hintavahti.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Oulu-Kittilä reitille momondon avulla?

  Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Vastaavia ​​Oulu - Kittilä lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Oulu - Kittilä vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Oulu - Kittilä lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Oulu - Kittilä lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Oulu - Kittilä joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Löydät lentoja reitille Oulu - Kittilä joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Oulu - Kittilä?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Kittilä kohteesta Oulu. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan Oulu - Kittilä lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Oulu - Kittilä lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kittilä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.