Halvat lennot New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä Washingtoniin

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 11/12
ma 18/12

New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä-Washington lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä-Washington

Suora lento

Ei yhtään
New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington reitille ei ole suoria lentoja. New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Washington?

Helmikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington on helmikuu ja kallein joulukuu

Milloin on halvinta varata New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington lento?

59 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington on noin 59 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä kohteeseen Washington?

69 viikottaista lentoa liikennöi reitillä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington joulukuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 12:00, ja 59 % lennoista lähtee iltapäivällä joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä kohteeseen Washington?

joulukuuta 2023 alkaen 483 lentoa lähtee kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä ja laskeutuu kohteeseen Washington viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 16 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema-Washington etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema-Washington reitille on 338,3 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Washington hinnat?

  lentoa New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Washington hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Washington?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Washington matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Washington?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Washington matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni New York - Washington lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat New York - Washington lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille New York - Washington joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille New York - Washington, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille New York - Washington?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Washington kohteesta New York. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan New York - Washington lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata New York - Washington lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Washington

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.