Loma-asunnot Gdanskissa, Puolan

Etsi loma-asuntotarjoukset  5389 Gdanskissa, [1,place:'genitive']

Gdansk, Puola
6. joulukuu — 7. joulukuu2
to 7/12
ma 11/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Gdansk

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Gdansk
Hinta
€15
€393
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Loma-asunnot suosituissa naapurustoissa Gdansk kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Gdansk majoittumiseen sekä joitakin parhaista loam-asunnoista kullakin alueella

Milloin varata loma-asunto kohteesta Gdansk

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Gdansk
Matalasesonkimarraskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkielokuukallein aika yöpyä
41 %odotettu hintojen lasku
43 %odotettu hinnannousu

Hinta

36 € - 105 €

Halvin viikonpäiväkeskiviikkoon viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväperjantaion viikon kallein päivä varata
38 €
95 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Gdansk

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Gdansk

Loma-asunnot kaupungissa Gdansk, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Gdansk loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Gdansk loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Gdansk

Alin loma-asunnon hinta

18 €

Keskimääräinen oleskelun kesto

3 päivää
Halvin hinta huoneelle Gdanskissa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 18 €/yö. Tämä hinta on saatavilla White Room Gdansk.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 3 päivää majoittuessaan loma-asuntoihin Gdanskissa. Keskimääräinen majoitushinta 3 päiväksi Gdanskissa viime viikolla on 148 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Gdansk

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Gdansk

Mitkä Gdanskin kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Gdansk on erinomainen lomakohde, mikäli yöelämä houkuttelee. Pieniä baareja sekä isompia yökerhoja on ympäri kaupunkia. Gdansk tarjoaa yöelämänsä puolesta jokaiselle jotakin. Mikäli etsit loma-asuntoa Gdanskista, on kaupungin sydän paras sijainti! Parhaimmat juhlat löytyvät kaupungin keskustasta, vanhasta kaupungista, Szeroka -kadulta ja sen lähiympäristöstä.  Sródmiescien alue on tunnettu yöelämästään. Bunker on yksi Gdanskin vanhassa kaupungissa sijaitsevista upeista klubeista, joka ei jätä juhlijoita kylmäksi. Viisikerroksinen klubi tarjoaa maailmanluokan bileet. Bunker muistuttaakin nimensä mukaisesti saksalaista bunkkeria.  Mikäli etsit rennompaa ja modernia baarimeininkiä on Cooltura Chielma 101 sinulle oivallinen valinta. Baarista löytyy valtava valikoima väkeviä alkoholijuomia ja palvelu on erinomaista! Cooltura Chielma 101 sijaitsee sillan vieressä aivan vanhan kaupungin läheisyydessä. Vanhassa kaupungissa Piwnan kadulla sijaitseva Red light Pub on myös kokemisen arvoinen. Baarin boheeminen tyyli punaisine väreineen ihastuttaa. Tunnelma on aina eloisa ja tarttuva. Red light Pub onkin yksi Gdanskin suosituimmista baareista.

Missä Gdanskissa on paras loma-asunto perheille?

Gdansk on täydellinen lomakohde myös perheille ja kaupungista löytyy helposti loma-asunto jokaisen perheen toiveisiin ja tarpeisiin. Kaupunki tarjoaa historiaa, kulttuuria, rantoja, eläintarhoja ja hauskoja aktiviteetteja koko perheelle. Gdanskin loma-asunto kannattaa vuokrata aivan keskustan vanhasta kaupungista, jossa kaikki päänähtävyydet sijaitsevat. Turisteille tärkein alue on ydinkeskus Długa-kadun ympäristössä, josta kannattaakin etsiä loma-asunto. Myös lähellä Dlugaa sijaitsevat Stare Przedmieście ja vanhakaupunki eli Stare Miasto ovat erinomaisia vaihtoehtoja loma-asunnolle Gdanskissa - erityisesti perheille. Näiltä alueilta löytyy Gdanskin oleellisimmat aktiviteetit, museot, kierrokset ja maamerkit. Dluga-katu huokuu historiaa ja sen varrelta löytyykin paljon upeita vanhoja rakennuksia sekä turistien suosima Dluga-aukio. Dluga-kadulla sijaitsee kuuluisa suihkulähde, Neptunus. Dluga-kadun läpi kulkee myös Gdanskin kuuluisa Kuninkaantie, joka johtaa Dlugi Targ -aukiolle.  Aukion päässä olevalla Brama Zielona -portilla on paljon museoita ja muita nähtävyyksiä. Gdansk on erinomainen kävelykaupunki, koska kaikki nähtävyydet sijaitsevat lyhyiden etäisyyksien päässä toisistaan aivan kaupungin sydämessä. Suosituimmat alueet, joilta Gdanskissa loma-asuntoja vuokrataan, ovat keskustassa sijaitseva Suchanino ja hieman kauempaa löytyvät Oliwa ja Siedlce.

Mitkä ovat Gdanskin loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Gdanskin loma-asunnot ovat melko edullisia ja tasokkaita. Loma-asuntojen tarjonta on myös monipuolista ja jokaiselle löytyy jotakin. Lisäksi loma-asuntojen vuokraaminen Gdanskissa on yleisesti ottaen usein halvempaa kuin hotellihuoneen vuokraaminen. Loma-asuntojen etu on myös se, että voit itse laittaa asunnossa ruokaa ja tilaa on enemmän. Loma-asunnolla loma tuntuu varmasti rennommalta. Loma-asunto on myös parempi vaihtoehto, mikäli matkustat osana isompaa porukkaa. Hieman kauempana Gdanskin keskustasta sijaitsee upea Gdanski bazar natury -tori. Täällä voit tehdä ruokaostokset ja viettää helposti tunnin jos toisenkin. Torilta löytyy orgaanisia ruoka-aineita, tuoreita vihanneksia, juustoja ja hedelmiä, lihaa ja paljon muuta. Mikäli vuokraat loma-asunnon Gdanskista, on Gdanski bazar natury ehdottomasti paikka, jossa tehdä ruokaostokset! Marketti on suosittu niin turistien kuin paikallistenkin keskuudessa. Keskustan läheisyydessä on myös paljon perussupermarketteja, joista ruokaostokset on helppo tehdä. Gdansk tarjoaa loma-asuntojen saralla sekä luksusta että budjettivaihtoehtoja. Mikäli vuokraat loma-asunnon kesäaikaan, voit valita asunnon uima-altaalla. Uima-allas kaupungin asunnoissa on toki luksusta, eikä vaihtoehtoja ole rajattomasti, mutta muutamia tällaisia on hyvässä lykyssä tarjolla. Erityisesti kesäaikaan asunto uima-altaalla on varmasti virkistävä! Loma-asunnoissa uima-allas voi olla joko yhteisessä käytössä tai voit vuokrata yksityisen asunnon, jolloin uima-allas on vain sinun käytössäsi. Luksusasuntoja löytyy myös kuuma-altailla ja muilla mukavuuksilla varusteltuina. Gdansk on myös suosittu lomakohde rannan ja meren puolesta, joten loma-asuntovaihtoehtoja löytyy myös rannan läheisyydestä.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Gdansk?

Loma-asunnon vuokraaminen noin 3 öiksi on suosituin vaihtoehto niiden vierailijoiden joukossa, jotka matkustavat kohteeseen Gdansk.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Gdansk?

Loma-asunnon vuokriin kohteessa Gdansk vaikuttaa erilaiset hinnoittelutyypit, jotka vaihtelevat yleensä vuodenajan, asunnon sijainnin ja tarvittavien huoneiden lukumäärän perusteella. Viime aikoina tyypilliset loma-asuntohaut kohteessa Gdansk ovat maksaneet noin 84 € per yö.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Gdansk?

Kohteessa Gdansk olevat loma-asunnot ovat yleensä halvimmillaan kuun marraskuu aikana - vuokrahinnat voivat olla noin 40 % alhaisemmat kuin keskimäärin kyseisenä aikana.

Mikä on Gdansk paras alue loma-asunnon varaamiseen?

Kohteen Gdansk suosituin naapurusto loma-asuntojen vuokraamiselle on Siedlce, vaikka monet käyttäjät ovat löytäneet korkealle arvostettuja loma-asuntoja myös Chełmja Matarnia.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Gdansk?

joulukuuta 2023 alkaen 5 921 toimijaa on valittavissa hotellia Gdansk osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Gdansk hinnat?

hotellia Gdansk hinnat päivitetään päivittäin.


momondon suositut loma-asunnot kaupungissa Gdansk

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista loma-asunnoista kohteessa Gdansk

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Gdansk

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.