Loma-asunnot Gdanskissa, Puolan

Etsi loma-asuntotarjoukset  3857 Gdanskissa, [1,place:'genitive']

Gdansk, Puola
27. toukokuu — 28. toukokuu2
Gdansk, Puola
pe 27/5
la 28/5

Suositut loma-asunnot kohteessa Gdansk

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Gdansk
Hinta
€35.57
€398.68
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Loma-asunnot suosituissa naapurustoissa Gdansk kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Gdansk majoittumiseen sekä joitakin parhaista loam-asunnoista kullakin alueella

Milloin varata loma-asunto kohteesta Gdansk

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Gdansk
Matalasesonkitammikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkimaaliskuukallein aika yöpyä
26 %odotettu hintojen lasku
48 %odotettu hinnannousu

Hinta

37 € - 97 €

Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäiväkeskiviikkoon viikon halvin päivä varata
55 €
37 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Gdansk

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Gdansk

Loma-asunnot kaupungissa Gdansk, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Gdansk loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Tietoja majoittumisesta kohteessa Gdansk

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Gdansk

Gdansk on erinomainen lomakohde, mikäli yöelämä houkuttelee. Pieniä baareja sekä isompia yökerhoja on ympäri kaupunkia. Gdansk tarjoaa yöelämänsä puolesta jokaiselle jotakin. Mikäli etsit loma-asuntoa Gdanskista, on kaupungin sydän paras sijainti! Parhaimmat juhlat löytyvät kaupungin keskustasta, vanhasta kaupungista, Szeroka -kadulta ja sen lähiympäristöstä.  Sródmiescien alue on tunnettu yöelämästään. Bunker on yksi Gdanskin vanhassa kaupungissa sijaitsevista upeista klubeista, joka ei jätä juhlijoita kylmäksi. Viisikerroksinen klubi tarjoaa maailmanluokan bileet. Bunker muistuttaakin nimensä mukaisesti saksalaista bunkkeria.  Mikäli etsit rennompaa ja modernia baarimeininkiä on Cooltura Chielma 101 sinulle oivallinen valinta. Baarista löytyy valtava valikoima väkeviä alkoholijuomia ja palvelu on erinomaista! Cooltura Chielma 101 sijaitsee sillan vieressä aivan vanhan kaupungin läheisyydessä. Vanhassa kaupungissa Piwnan kadulla sijaitseva Red light Pub on myös kokemisen arvoinen. Baarin boheeminen tyyli punaisine väreineen ihastuttaa. Tunnelma on aina eloisa ja tarttuva. Red light Pub onkin yksi Gdanskin suosituimmista baareista.

Gdansk on täydellinen lomakohde myös perheille ja kaupungista löytyy helposti loma-asunto jokaisen perheen toiveisiin ja tarpeisiin. Kaupunki tarjoaa historiaa, kulttuuria, rantoja, eläintarhoja ja hauskoja aktiviteetteja koko perheelle. Gdanskin loma-asunto kannattaa vuokrata aivan keskustan vanhasta kaupungista, jossa kaikki päänähtävyydet sijaitsevat. Turisteille tärkein alue on ydinkeskus Długa-kadun ympäristössä, josta kannattaakin etsiä loma-asunto. Myös lähellä Dlugaa sijaitsevat Stare Przedmieście ja vanhakaupunki eli Stare Miasto ovat erinomaisia vaihtoehtoja loma-asunnolle Gdanskissa - erityisesti perheille. Näiltä alueilta löytyy Gdanskin oleellisimmat aktiviteetit, museot, kierrokset ja maamerkit. Dluga-katu huokuu historiaa ja sen varrelta löytyykin paljon upeita vanhoja rakennuksia sekä turistien suosima Dluga-aukio. Dluga-kadulla sijaitsee kuuluisa suihkulähde, Neptunus. Dluga-kadun läpi kulkee myös Gdanskin kuuluisa Kuninkaantie, joka johtaa Dlugi Targ -aukiolle.  Aukion päässä olevalla Brama Zielona -portilla on paljon museoita ja muita nähtävyyksiä. Gdansk on erinomainen kävelykaupunki, koska kaikki nähtävyydet sijaitsevat lyhyiden etäisyyksien päässä toisistaan aivan kaupungin sydämessä. Suosituimmat alueet, joilta Gdanskissa loma-asuntoja vuokrataan, ovat keskustassa sijaitseva Suchanino ja hieman kauempaa löytyvät Oliwa ja Siedlce.

Gdanskin loma-asunnot ovat melko edullisia ja tasokkaita. Loma-asuntojen tarjonta on myös monipuolista ja jokaiselle löytyy jotakin. Lisäksi loma-asuntojen vuokraaminen Gdanskissa on yleisesti ottaen usein halvempaa kuin hotellihuoneen vuokraaminen. Loma-asuntojen etu on myös se, että voit itse laittaa asunnossa ruokaa ja tilaa on enemmän. Loma-asunnolla loma tuntuu varmasti rennommalta. Loma-asunto on myös parempi vaihtoehto, mikäli matkustat osana isompaa porukkaa. Hieman kauempana Gdanskin keskustasta sijaitsee upea Gdanski bazar natury -tori. Täällä voit tehdä ruokaostokset ja viettää helposti tunnin jos toisenkin. Torilta löytyy orgaanisia ruoka-aineita, tuoreita vihanneksia, juustoja ja hedelmiä, lihaa ja paljon muuta. Mikäli vuokraat loma-asunnon Gdanskista, on Gdanski bazar natury ehdottomasti paikka, jossa tehdä ruokaostokset! Marketti on suosittu niin turistien kuin paikallistenkin keskuudessa. Keskustan läheisyydessä on myös paljon perussupermarketteja, joista ruokaostokset on helppo tehdä. Gdansk tarjoaa loma-asuntojen saralla sekä luksusta että budjettivaihtoehtoja. Mikäli vuokraat loma-asunnon kesäaikaan, voit valita asunnon uima-altaalla. Uima-allas kaupungin asunnoissa on toki luksusta, eikä vaihtoehtoja ole rajattomasti, mutta muutamia tällaisia on hyvässä lykyssä tarjolla. Erityisesti kesäaikaan asunto uima-altaalla on varmasti virkistävä! Loma-asunnoissa uima-allas voi olla joko yhteisessä käytössä tai voit vuokrata yksityisen asunnon, jolloin uima-allas on vain sinun käytössäsi. Luksusasuntoja löytyy myös kuuma-altailla ja muilla mukavuuksilla varusteltuina. Gdansk on myös suosittu lomakohde rannan ja meren puolesta, joten loma-asuntovaihtoehtoja löytyy myös rannan läheisyydestä.

Loma-asunnon vuokraaminen noin 3 öiksi on suosituin vaihtoehto niiden vierailijoiden joukossa, jotka matkustavat kohteeseen Gdansk.

Loma-asunnon vuokriin kohteessa Gdansk vaikuttaa erilaiset hinnoittelutyypit, jotka vaihtelevat yleensä vuodenajan, asunnon sijainnin ja tarvittavien huoneiden lukumäärän perusteella. Viime aikoina tyypilliset loma-asuntohaut kohteessa Gdansk ovat maksaneet noin 84 € per yö.

Kohteessa Gdansk olevat loma-asunnot ovat yleensä halvimmillaan kuun tammikuu aikana - vuokrahinnat voivat olla noin 26 % alhaisemmat kuin keskimäärin kyseisenä aikana.

Kohteen Gdansk suosituin naapurusto loma-asuntojen vuokraamiselle on Suchanino, vaikka monet käyttäjät ovat löytäneet korkealle arvostettuja loma-asuntoja myös Oliwaja Siedlce.


momondon suositut loma-asunnot kaupungissa Gdansk

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista loma-asunnoista kohteessa Gdansk
Apartamenty Sun & Snow Chmielna Park

Apartamenty Sun & Snow Chmielna Park

Gdansk, Pommerin voivodikunta, Puola

8,7
71 €

Sejf House

Gdansk, Pommerin voivodikunta, Puola

9,2
22 €
Apartamenty Chleb i Wino

Apartamenty Chleb i Wino

Gdansk, Pommerin voivodikunta, Puola

9,3
72 €
Apartinfo Tartaczna Apartments

Apartinfo Tartaczna Apartments

Gdansk, Pommerin voivodikunta, Puola

74 €

Fisherman's Surfhouse

Gdansk, Pommerin voivodikunta, Puola

9,0
107 €

Romantyczne Poddasze

Gdansk, Pommerin voivodikunta, Puola

59 €

Twój Salon-Apartamenty Stare Miasto

Gdansk, Pommerin voivodikunta, Puola

9,6
51 €
Sadova by Downtown Apartments

Sadova by Downtown Apartments

Gdansk, Pommerin voivodikunta, Puola

8,7
55 €
Dream Loft Gdansk Centrum

Dream Loft Gdansk Centrum

Gdansk, Pommerin voivodikunta, Puola

621 €

Family friendly break in Gdańsk

Gdansk, Pommerin voivodikunta, Puola

8,2
65 €
A Place Like Home Apartamenty Horeszkow

A Place Like Home Apartamenty Horeszkow

Gdansk, Pommerin voivodikunta, Puola

8,2
34 €
Live & Travel Apartments Number 1

Live & Travel Apartments Number 1

Gdansk, Pommerin voivodikunta, Puola

9,3
67 €

Apartamenty Old Town Bednarska

Gdansk, Pommerin voivodikunta, Puola

9,2
44 €

Gdanskie Apartamenty - Old Town Grobla Rooms

Gdansk, Pommerin voivodikunta, Puola

8,0
51 €

Loma-asunnot muissa kaupungeissa alueella Puolan

Tarkista loma-asuntohinnat näissä muissa kaupungeissa, jotka ovat myös alueella Puolan

Aloita matkan suunnittelu - Gdansk


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.