Tempest Car Hire autonvuokraukset kaupungista Sandton

Etsi ja vertaa hyviä Tempest Car Hire vuokra-autotarjouksia kaupungissa Sandton

Sandton, Etelä-Afrikka
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Sandton, Etelä-Afrikka
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sandton Tempest Car Hire toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Tempest Car Hire vuokra-autojen sijainneista Sandton, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Tempest Car Hire

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja Tempest Car Hire autonvuokrauksesta kaupungissa Sandton

Onko vuokraamolla Tempest Car Hire toimipistettä kentällä Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Tempest Car Hire löytyy kentältä Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat Johannesburg International Airport.

Kuinka monta Tempest Car Hire autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Sandton?

Radison Blu ,Gautrain Hotel, cnr Rivonia & West street on suosituin Tempest Car Hire autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Sandton löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 83 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Tempest Car Hire vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Radison Blu ,Gautrain Hotel, cnr Rivonia & West street sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sandton hinnat?

autoa Sandton hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sandton?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Sandton osiossa on 24 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sandton?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Sandton. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sandton?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Sandton, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Tempest Car Hire vuokra-autot kaupungissa Gauteng

Varaa Tempest Car Hire vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Gauteng

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sandton

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.