Autonvuokraus Saint-Nazaire, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Saint-Nazaire, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Saint-Nazaire, Loire-Atlantique, Ranska
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Saint-Nazaire, Loire-Atlantique, Ranska
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Saint-Nazaire: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Saint-Nazaire, Ranska
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Saint-Nazaire, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Saint-Nazaire

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Saint-Nazaire noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Europcar on yksi monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Saint-Nazaire COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Saint-Nazaire. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Saint-Nazaire, Ranska?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Saint-Nazaire on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Saint-Nazaire taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Saint-Nazaire alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Saint-Nazaire?

  Datamme perusteella Ford Focus on suosituin vuokra-auto kaupungissa Saint-Nazaire.Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Focus vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 15 €/pvä kaupungissa Saint-Nazaire, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 44 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Saint-Nazaire on Hyundai Accent keskimääräisen hinnan ollessa 43 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 14 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja kaupungissa Saint-Nazaire?

  Vuokraamolla Europcar on Mercedes-Benz V-Class (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Saint-Nazaire. Voit odottaa vuokraavasi Mercedes-Benz V-Class kaupungissa Saint-Nazaire vuokraamosta Europcar 64 €/pvä keskimäärin.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Saint-Nazaire kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Saint-Nazaire.

 • Onko sää kaupungissa Saint-Nazaire samanlainen kuin muualla Pays de la Loire alueella?

  Jos etsit Saint-Nazaire vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Pays de la Loire lämpötila on yleensä 5 °C ja sademäärä vastaavasti 68,5 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Saint-Nazaire