Autonvuokraus Proserpine, Australia

Haussa halpa vuokra-auto Proserpine, Australia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Proserpine, QLD, Australia
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Proserpine, QLD, Australia
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Proserpine: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Proserpine, Australia
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Proserpine, Australia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Proserpine Whitsunday Coast lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Proserpine

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Proserpine noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Proserpine sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Europcar ja Budget.. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Proserpine, Australia?

  Kun ajat Proserpine kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Proserpine kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 110 km/t ja moottoriteille 110 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Millainen sää on kohteessa Proserpine, Australia kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Proserpine kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 26 °C lämpötiloja ja 350 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Vaikka lämpötilat ovat tavallista korkeammat tammikuu aikana, sateen mahdollisuus on myös suuri. momondo suosittelee ilmastoidun auton vuokraamista, jotta pysyt mukavan viileänä kohteessa Proserpine

 • Onko sää kaupungissa Proserpine samanlainen kuin muualla Queensland alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Proserpine road triplle alueelle Queensland tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 25 °C ja sademäärän vastaavasti 267,5 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Proserpine