Autonvuokraus Rouyn-Noranda, Quebec

Haussa halpa vuokra-auto Rouyn-Noranda, QC? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rouyn-Noranda, QC, Kanada
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Rouyn-Noranda, QC, Kanada
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Rouyn-Noranda: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rouyn-Noranda, QC
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
3 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rouyn-Noranda, QC kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Rouyn-Noranda lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Rouyn-Noranda

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rouyn-Noranda noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Budget on yksi monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Rouyn-Noranda COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Rouyn-Noranda. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Rouyn-Noranda, QC?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Rouyn-Noranda on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Rouyn-Noranda ovat yleensä 110 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Rouyn-Noranda kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Rouyn-Noranda.

 • Onko sää kaupungissa Rouyn-Noranda samanlainen kuin muualla Quebec alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Rouyn-Noranda road triplle alueelle Quebec tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin −9 °C ja sademäärän vastaavasti 78 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Rouyn-Noranda