Autonvuokraus Mississauga, Ontario

Haussa halpa vuokra-auto Mississauga, ON? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Mississauga, ON, Kanada
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Mississauga, ON, Kanada
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Mississauga: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Mississauga, ON
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,4

Value

8,2
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,3

Value

8,1
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

8,0

Value

7,6
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Value

7,3
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,6

Value

6,4
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,5

Value

6,8
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,5

Value

7,0

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Mississauga, ON kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Toronto Pearson Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Mississauga

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Mississauga noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Mississauga sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Enterprise, Alamo ja Avis. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Mississauga, ON autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä Mississauga vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Mississauga, kuten Enterprise, Alamo ja Avis tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Mississauga, ON?

  Kun ajat Mississauga kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Mississauga kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 110 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Mississauga?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Elantra kaupungista Mississauga, ja datamme mukaan Toyota Corolla on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Elantra, hinnat ovat 23 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Elantra autonvuokraustarjousta kaupungista Mississauga niinkin alhaiseen hintaan kuin 2 € per päivä. Toyota Corolla autonvuokraukset kaupungista Mississauga ovat yleensä keskimäärin 21 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 8 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Mississauga?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Audi A4 kaupungissa Mississauga, niin Economy Rent a Car on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Mississauga vuokraamolta Economy Rent a Car ovat keskimäärin 33 € per päivä.Vuokraamolla on myös muita Luksus vuokra-autoja tarjolla, kuten Chrysler 300, kaupungissa Mississauga jos mallin Audi A4 vuokraaminen ei onnistu.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Mississauga kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Mississauga.

 • Onko sää kaupungissa Mississauga samanlainen kuin muualla Ontario alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Mississauga road triplle alueelle Ontario tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin −10 °C ja sademäärän vastaavasti 48,3 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset kaupungin Mississauga lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Mississauga

Aloita matkan suunnittelu - Mississauga