Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Kuopio

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kuopio

Kuopio, Suomi
12. joulukuu — 19. joulukuu
Kuopio, Suomi
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kuopio Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Kuopio, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

4 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Kuopio

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Kuopio lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Sunnycars on 2 toimipaikkaa kentällä Kuopio lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteissa Kuopion Lentoasema Airport ja Lentokentantie 275.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kuopio hinnat?

autoa Kuopio hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kuopio?

joulukuuta 2023 alkaen 38 toimijaa on valittavissa autoa Kuopio osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kuopio?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Kuopio. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kuopio?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Kuopio. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kuopio

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.