Times autonvuokraukset kaupungista Kumamoto

Etsi ja vertaa hyviä Times vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kumamoto

Kumamoto, Japani
12. joulukuu — 19. joulukuu
Kumamoto, Japani
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kumamoto Times toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Times vuokra-autojen sijainneista Kumamoto, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Times

6 sijaintia

Tietoja Times autonvuokrauksesta kaupungissa Kumamoto

Onko vuokraamolla Times toimipistettä kentällä Kumamoto lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Times löytyy kentältä Kumamoto lentokenttä sijaitsevat 901-25, Takayu, Mashiki-machi Sugido, Kamimashiki-gun.

Kuinka monta Times autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kumamoto?

2-3-21, Kasuga, Nishi-ku on suosituin Times autonvuokrauksen toimipiste kaikista 6 toimipisteistä, joita kaupungista Kumamoto löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 42 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Times vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 2-3-21, Kasuga, Nishi-ku sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kumamoto hinnat?

autoa Kumamoto hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kumamoto?

joulukuuta 2023 alkaen 49 toimijaa on valittavissa autoa Kumamoto osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kumamoto?

Eri maissa, myös kohteessa Kumamoto, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kumamoto?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Kumamoto. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kumamoto

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.