Hire Automotive Group autonvuokraukset kaupungista Fez

Etsi ja vertaa hyviä Hire Automotive Group vuokra-autotarjouksia kaupungissa Fez

Fez, Marokko
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Fez, Marokko
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Fez Hire Automotive Group toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hire Automotive Group vuokra-autojen sijainneista Fez, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hire Automotive Group

5 sijaintia

Tietoja Hire Automotive Group autonvuokrauksesta kaupungissa Fez

Onko vuokraamolla Hire Automotive Group toimipistettä kentällä Fez Sais lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Hire Automotive Group on 1 toimipaikka kentällä Fez Sais lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Fez Saiss Airport.

Kuinka monta Hire Automotive Group autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Fez?

Hire Automotive Group toimii tällä hetkellä 5 toimipisteiden kautta kaupungissa Fez. Suosituin Hire Automotive Group autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Fez sijaitsee osoitteessa Fez Saiss Airport. Viimeisten 12 kuukauden aikana 94 % käyttäjistä, jotka hakivat Hire Automotive Group vuokra-autoja kaupungissa Fez vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Fez Saiss Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Fez hinnat?

autoa Fez hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Fez?

syyskuuta 2023 alkaen 65 toimijaa on valittavissa autoa Fez osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Fez?

Eri maissa, myös kohteessa Fez, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Fez?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Fez. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Fez

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.