Autonvuokraus Bydgoszcz, Puola

Haussa halpa vuokra-auto Bydgoszcz, Puola? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bydgoszcz, Puola
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Bydgoszcz, Puola
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Bydgoszcz: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bydgoszcz, Puola
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bydgoszcz, Puola kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bydgoszcz

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bydgoszcz noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Dollar ja Hertz ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Bydgoszcz COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Bydgoszcz. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Bydgoszcz, Puola autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä Bydgoszcz vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Bydgoszcz, kuten Panek, Dollar ja Hertz tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bydgoszcz, Puola?

  Kun ajat Bydgoszcz kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Bydgoszcz kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 140 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bydgoszcz?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Ford Focus kaupungista Bydgoszcz, ja datamme mukaan Hyundai Accent on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Ford Focus, hinnat ovat 25 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Ford Focus autonvuokraustarjousta kaupungista Bydgoszcz niinkin alhaiseen hintaan kuin 12 € per päivä. Hyundai Accent autonvuokraukset kaupungista Bydgoszcz ovat yleensä keskimäärin 19 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 8 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 5 Series vuokra-autoja kaupungissa Bydgoszcz?

  Car Net on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa BMW 5 Series vuokra-autoja kaupungissa Bydgoszcz. Malli BMW 5 Series maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Car Net 134 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Bydgoszcz, Puola kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Bydgoszcz on −1 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 20 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Bydgoszcz.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Bydgoszcz. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Bydgoszcz samanlainen kuin muualla Kujawsko-Pomorskie alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Bydgoszcz ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kujawsko-Pomorskie lämpötila kuukauden aikana tammikuu on −1 °C ja mahdollinen sademäärä 20 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Puola

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Krakova, Gdansk ja Varsova eri puolilla Puola

Aloita matkan suunnittelu - Bydgoszcz