Express Rent a Car autonvuokraukset kaupungista Bydgoszcz

Etsi ja vertaa hyviä Express Rent a Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bydgoszcz

Bydgoszcz, Puola
12. december — 19. december
Bydgoszcz, Puola
tir. 12/12
Keskipäivä
tir. 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Bydgoszcz Express Rent a Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Express Rent a Car vuokra-autojen sijainneista Bydgoszcz, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Express Rent a Car

5 sijaintia

Tietoja Express Rent a Car autonvuokrauksesta kaupungissa Bydgoszcz

Onko vuokraamolla Express Rent a Car toimipistettä kentällä Bydgoszcz lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Express Rent a Car löytyy kentältä Bydgoszcz lentokenttä sijaitsevat ul. Jana Pawla II 158.

Kuinka monta Express Rent a Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Bydgoszcz?

Vuokraamolla Express Rent a Car on 5 toimipistettä kaupungissa Bydgoszcz. Käyttäjiemme mukaan suosituin Express Rent a Car toimipiste kaupungissa Bydgoszcz sijaitsee osoitteessa ul. Jana Pawla II 158. 42 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Express Rent a Car auton kaupungissa Bydgoszcz teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bydgoszcz hinnat?

autoa Bydgoszcz hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bydgoszcz?

joulukuuta 2023 alkaen 52 toimijaa on valittavissa autoa Bydgoszcz osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bydgoszcz?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Bydgoszcz. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bydgoszcz?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Bydgoszcz. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bydgoszcz

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.