Europcar autonvuokraukset kaupungista Bryssel

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bryssel

Bryssel, Belgia
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Bryssel, Belgia
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Bryssel Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Bryssel, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Bryssel

Kaikissa Europcar vuokraamon toimipisteissä kaupungissa Bryssel on käytössä tehostetut siivoustoimet COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Parannukset, kuten kosketusalueiden desinfiointi, sekä seuraava luettelo ylimääräisistä varotoimista ovat vain muutamia tapoja miten vuokraamo Europcar sitoutua hidastamaan infektioiden leviämistä kohteessa Bryssel:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

Tällä hetkellä vuokraamolla Europcar on 1 toimipaikka kentällä Bryssel Bruxelles-National lentokenttä:
National Airport.

Vuokraamon Europcar vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Bryssel. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Europcar vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Bryssel alueen Europcar puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 77 €/päivä, Standardi ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Europcar kaupungissa Bryssel kesäkuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Europcar autonvuokraustarjouksia kaupungissa Bryssel niinkin alhaiseen hintaan kuin 43 €/päivä, mikä on halvin Standardi vuokra-autoille löydetty hinta edellisen kesäkuu aikana.

Keskimääräisellä 49 €/päivä hinnallaan Maasturi on on halvin Europcar vuokra-autotyyppi kaupungissa Bryssel (27 % halvempi kuin kallein Europcar vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 17 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Europcar auton vieraillessaan kaupungissa Bryssel valitsivat Maasturi säästääkseen rahaa. Muista, että Europcar tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kaupungista Bryssel löytyy Europcar vuokraamolta 4 toimipistettä. Rue Du Rupel 1 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 72 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Europcar vuokra-auton kaupungista Bryssel tekivät sen osoitteessa Rue Du Rupel 1 sijaitsevassa toimipisteessä.