Hotellit Billund, Tanskan

Etsi hotellitarjoukset  11 Billund, Tanskan

Billund, Tanska
4. helmikuu — 5. helmikuu2
su 5/2
to 9/2

Suositut Billund hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Billund
Hinta
€66
€347
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Billund


Milloin varata hotelli kohteesta Billund

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Billund
Matalasesonkitammikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkikesäkuukallein aika yöpyä
43 %odotettu hintojen lasku
44 %odotettu hinnannousu

Hinta

108 € - 336 €

Halvin viikonpäivätorstaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
359 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
110 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Billund on: 1-2 tähteä, 83 päivää ennen. 3 tähteä, 79 päivää ennen. 4-5 tähteä, 75 päivää ennen.

1-2 tähteä

99 € - 118 €

3 tähteä

134 € - 148 €

4-5 tähteä

187 € - 245 €


Hyödyllisiä tärppejä Billund hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Billund

Halvin hotellihinta

49 €

Hotellit lähellä lentokenttää

403
Halvin hinta huoneelle Billund löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 49 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Krogager Primitiv Camping.
Billund löytyy 403 hotellia lähellä Billundin lentoasema. Zleep Hotel Billund on lähin 0,9 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Billund matkavinkit

Billundiin matkaavalla ei ole hotellien suhteen valtavasti valinnanvaraa, mutta jokainen matkailija löytää varmasti sopivan majapaikan joko kaupungin sisältä tai sen lähialueilta. Perinteisten hotellien lisäksi seudulla ovat suosittuja erilaiset mökki- ja huoneistomajoitukset. Niille, jotka suuntaavat Billundiin vieraillakseen kaupungin teema- ja puuhapuistossa, paras vaihtoehto on etsiä majoitus niiden tuntumasta. Legolandin lähihotelleilla on muutenkin hyvä sijainti keskustan palveluiden äärellä. Teemapuiston lähialueelta löytyvät palveluiltaan kattavimmat majapaikat. Jos taas matkasi syy on nauttia Jyllannin niemimaan rauhasta ja Billundia ympäröivästä luonnosta, lähiseutujen pienemmät ja edullisemmat maaseutumajoitukset ja bed & breakfast -majatalot ovat erinomainen vaihtoehto. Pienten majapaikkojen palvelutaso on vaihteleva, eli varmista erikseen, kuuluuko esimerkiksi aamiainen majoituksen hintaan. Hotellivertailuun hyvän avun antaa momondon hotellihaku, jonka kartalta näet hotellien tarkan sijainnin.

Avain edulliseen lomaan Billundissa on ennakointi. Mattimyöhäisten on yleensä turha unelmoida halvasta kesälomasta lapsiperheiden rakastamassa lomaparatiisissa, sillä kesälomakaudella hinnat nousevat. Edulliset majoitukset onkin varattava kesälomamatkalle hyvissä ajoin. Jos matkustat lomakausien ulkopuolella, voi Billundista saada kohtuuhintaisen majoituksen lyhyelläkin varoitusajalla. Halvin vaihtoehto on yöpyä Billundin kaupungin sijaan sen lähikylissä ja maaseutualueilla, ja esimerkiksi perheille erilaisissa maaseutumajoituksissa yöpyminen onkin mitä mainioin idea. Jos et halua käyttää rahaa kaupungin teema- ja puuhapuistoissa, huomio kannattaa kiinnittää Jyllannin niemimaan muihin aktiviteetteihin. Retkeile luonnossa, pyöräile ja nauti luonnosta. Jos päätät lähteä perheen kanssa Legolandiin, muista, että liput saa edullisimmin ostamalla ne etukäteen teemapuiston nettisivun kautta.

Billundin pienessä kaupungissa on helppo liikkua niin jalkaisin kuin pyörälläkin. Varsinkin polkupyörä on kätevä kulkuväline myös kaupunkia ympäröiviin lähialueisiin tutustuttaessa. Jyllannin niemimaalla liikuttaessa vuokra-auto voi olla tarpeen, sillä joukkoliikenne ei kulje kaikkiin niemimaan kolkkiin. Billundin lähikaupunkeihin, esimerkiksi Vejleen ja Aarhusiin, pääset kuitenkin Billundista helposti myös seutuliikenteen linja-autolla.

Billundin hotellit vaativat yleensä luottokortin tiedot varausta varten, mutta kaupungin ympäristössä on monia maatilamajoituskohteita ja majataloja, joihin luottokorttia ei välttämättä tarvita.

Billund on yksi lapsiperheiden suosikkikohteista Pohjoismaissa, sillä kaupungissa sijaitsee legoista rakennettu Legoland-teemapuisto. Puisto on avoinna maaliskuun lopusta lokakuun loppuun, talvikaudeksi se suljetaan. Myös kaupungin Lalandia Billund -puuhapuisto kuuluu perheen pikkuväen suosikkeihin. Kauniilta Jyllannin niemimaalta löytyy myös monia kiinnostavia koko perheen retki- ja luontokohteita.

Billundin tippikulttuuri on varsin samankaltainen kuin suomalaiskaupunkien. Tippiä ei odoteta, mutta jos olet tyytyväinen palveluun ravintolassa tai taksilla liikkuessa, voit toki jättää pienen juomarahan.

Billund on kaikin puolin turvallinen ja rauhallinen matkakohde.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Billund per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Billund hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Billund

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Billund

Hotellit kaupungissa Billund, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Billund hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Billund

Billundin pieni kaupunki tunnetaan muissa Pohjoismaissa ennen kaikkea Legoland-kaupunkina. Lukemattomat lapsiperheet matkustavat tanskalaiskaupunkiin vuosittain tutustuakseen tähän värikkääseen, legopalikoista rakennettuun teemapuistoon. Kaikki suurimmat hotellit Billundissa sijaitsevat tietenkin kivenheiton päässä Legolandista, ja teemapuistolla on myös oma Legoland Holiday Village -mökkikylänsä, jonka mökit on koristeltu legoaihein. Läheinen Laland-loma- ja huvittelukeskus tarjoaa vierailleen erikokoisia loma-asuntoja. Puuhakeskuksessa on myös vesipuisto, eli jos kaipaat lomallasi uima-altaaseen polskimaan, Laland on hyvä vaihtoehto. Billundin alueen hotellit sijaitsevat lähellä keskustaa, joten ydinkeskustan palvelujen ääreen on majapaikoista vain lyhyt kävelymatka.

Teema- ja puuhapuistojen tuntumassa voit halutessasi majoittua myös neljän tähden laatuhotelleissa. Esimerkiksi Hotel Propellen ja Hotel Svanen sopivat myös niille, jotka eivät halua yöpyä perhekohteiden vilskeessä. Majoitusten hintataso on Legolandin lähistöllä kiireisimmän lomasesongin ulkopuolella alkaen noin 1100 Tanskan kruunua (noin 150 euroa) yöltä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että etenkin kesälomasesongin aikana seudun hintataso nousee roimasti.

Mikäli matkabudjettisi ei yllä Billundin keskustan ja Legolandin alueella sijaitseviin hotelleihin, katse kannattaa suunnata kaupungin lähiympäristöön. Kauniilla Jyllannin niemimaalla on tarjolla lukuisia edullisia majoitusvaihtoehtoja muun muassa maatiloilla, maaseutuhuviloilla ja leirintäalueilla. Esimerkiksi Billundin keskustasta noin 15 minuutin automatkan päässä sijaitsevassa Grindstedissä bed & breakfast -paikoissa on mahdollista majoittua hiljaisemman matkailusesongin aikaan alkaen noin 370 kruunun (noin 50 euron) hintaan. Vastaavia paikkoja löytyy myös Billundin kupeesta Gødsbølista.


Lue lisää nähtävyyksistä: Billund

Pieni Billundin kaupunki tunnetaan Skandinavian legopääkaupunkina. Kaupungissa sijaitsee Lego Groupin pääkonttori ja tehdas, ja jo vuonna 1968 avattu Legoland-teemapuisto tuo kaupunkiin valtavan määrän matkailijoita vuodessa. Pikkukaupungissa on vain noin 6000 vakituista asukasta, mutta varsinkin kesäaikaan ”legoturistit” moninkertaistavat populaation. Billundin Legoland on yksi maailman yhdeksästä legoaiheisesta teemapuistosta, ja puiston nimen mukaisesti lähes kaikki sen alueelta löytyvä on rakennettu legopalikoista. Teemapuistossa on tarjolla eri ikäisille lapsille sopivia huvipuistolaitteita ja erilaisia teema-alueita, kuten perheen nuorimpien suosikki, merirosvoteemainen Pirate Land.

Läheisestä Laland-huvittelukeskuksesta voi löytää esimerkiksi vesipuiston ja ostosmahdollisuuksia. Mielenkiintoinen perhekohde on myös puolen tunnin ajomatkan päässä Billundista sijaitseva Givskud Zoo -eläinpuisto, jossa eläimiin voi tutustua safarityyliin lähietäisyydeltä. Tässä tanskalaisessa pikkukaupungissa lapsivieraat eivät takuulla kyllästy.

Billund sijaitsee Jyllannin niemimaalla, ja kauniilla alueella on toki matkailijoille paljon muutakin tarjottavaa kuin huvi- ja teemapuistot. Perinteinen tanskalainen arkkitehtuuri, alueen luontokohteet ja urheilumahdollisuudet ovat myös matkailijoiden mieleen. Aktiivilomailijatkin viihtyvät Jyllannin niemimaalla. Billundin seutu tunnetaan golffarien keskuudessa, sillä 18-reikäinen Gyttegårdin golfkenttä on yksi Tanskan kauneimmista viheriöistä. Alue on myös pyöräilijöiden suosiossa, ja seudulta löytyy niin koko perheen pyöräreittejä kuin haastavampiakin maastopyöräpolkuja. Omaa pyörää ei tarvitse tuoda mukana, sillä pyörän voi vuokrata paikallisista pyörävuokraamoista. Esimerkiksi Gyttegårdin golfkentän tuntumassa kulkee kuusi kilometriä pitkä koko perheen maastopyöräreitti.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Billund

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Billund

Huoneet maksavat keskimäärin 169 € yöltä, kun varaat huonetta kohteesta Billund. Huoneesta maksamasi hinta vaihtelee kuitenkin huomattavasti kausiluonteisuuden, sijainnin ja palveluiden mukaan.

Hotellit kohteessa Billund ovat yleensä edullisempia: tammikuu. Odotettu hintojen lasku noin 43 % tänä aikana.

Hotellihuoneet kohteessa Billund ovat edullisimmillaan keskiviikko ja katossa perjantai.

Hostellit kohteessa Billund maksavat tyypillisesti 110 € yöltä henkilöä kohti. Tämä hinta koskee hostelleja ja enintään 2-tähden hotelleja. Hostellit ovat erittäin kohtuuhintaisia, ja ovat yleensä noin 59 € halvempia kuin hotellit keskimäärin kohteessa Billund.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Billund

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Billund

Emda Country living close to Legoland

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

9,1
167 €

4 minute walk to LEGO House - n4

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

6,2
79 €

Brunbjerg Apartments

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

8,8
109 €

300 meter walk to Lego house - Door 9

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

6,6
72 €

Billund Rooms

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

9,5
124 €

Billund Center Apartment

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

9,0
145 €

Havrevang

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

8,5
92 €

Bm Apartment

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

9,0
108 €

Krogager Primitiv Camping

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

49 €

5minute walk to LEGO house - private studio room with bathroom

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

5,4
62 €

15 min walk to LEGO house/50m2 apartment with garden

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

6,7
78 €

300 meter walk to LEGO HOUSE - 80m2 two bedroom apartment with garden

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

7,2
101 €

Rosengren Residence, Fireplace & Jacuzzi

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

8,5
82 €

Newly renovated house walking distance to LEGO House & LEGOland for large family

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

241 €

1 private room in Billund

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

9,4
93 €

Krog Feriehus

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

9,0
179 €

Shruti's Home

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

8,4
118 €

300 Meter Walk To Lego House - No.18 Great Location

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

2,6
100 €

Bache House Billund

Billund, Etelä-Tanskan alue, Tanska

152 €

Greenhouse Billund

42 Gronningen, Billund, South Denmark, Denmark

98 €

Aloita matkan suunnittelu - Billund


Miksi käyttää momondo?

momondon käyttö on ilmaista ilman piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja. momondo hakee lukuisista matkailusivustoista kerralla hotellit sekä eri majoitusvaihtoehtoja kohteessa Billund, joita voit sitten suodattaa nopeasti ja helposti.

Voit löytää loistavan yöpymispaikan kohteessa Billund käyttämällä suodattimiamme, kun olet käyttänyt yllä olevaa hakulomaketta. momondon suodattimet sisältävät yksinkertaisia vaihtoehtoja, kuten tähtiluokituksen, sijainnin ja hinnan; mutta myös paljon yksityiskohtaisempia kriteerejä ja voit valita majoituksen tyylin, mukavuuksien, kuten ilmaisen aamiaisen ja internetin sekä parannettujen terveys- ja turvallisuusvaihtoehtojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.