Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Nissa Car Rental autonvuokraukset kaupungista Antalya

Etsi ja vertaa hyviä Nissa Car Rental vuokra-autotarjouksia kaupungissa Antalya

Antalya, Turkki
5. maaliskuu — 12. maaliskuu
Antalya, Turkki
ti 5/3
Keskipäivä
ti 12/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Antalya Nissa Car Rental toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Nissa Car Rental vuokra-autojen sijainneista Antalya, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Nissa Car Rental

5 sijaintia

Tietoja Nissa Car Rental autonvuokrauksesta kaupungissa Antalya

Onko vuokraamolla Nissa Car Rental toimipistettä kentällä Antalya lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Nissa Car Rental on 1 toimipaikka kentällä Antalya lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Antalya Airport Domestic and Internationel Arrivals Meet&Greet Service.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Nissa Car Rental, kun vierailet kaupungissa Antalya kuukauden maaliskuu aikana?

Tietojemme mukaan Suuri ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Nissa Car Rental Antalya vierailun yhteydessä maaliskuu aikana. Perustuen Nissa Car Rental autonvuokrauksen hintoihin maaliskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Suuri ajoneuvoille 65 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 62 €/päivä edellisen maaliskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Nissa Car Rental autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Antalya?

Vuokraamolla Nissa Car Rental on 5 toimipistettä kaupungissa Antalya. Heidän Antalya Airport Domestic and Internationel Arrivals Meet&Greet Service toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 96 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Nissa Car Rental auton kaupungissa Antalya, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Nissa Car Rental Antalya Airport Domestic and Internationel Arrivals Meet&Greet Service toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Antalya hinnat?

autoa Antalya hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Antalya?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Antalya osiossa on 146 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Antalya?

Eri maissa, myös kohteessa Antalya, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Antalya?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Antalya, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Antalya

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Antalyassa
ti 5/3
Keskipäivä
ti 12/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.