Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Hertz autonvuokraukset kaupungista Amsterdam

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Amsterdam

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 31/5
pe 7/6
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Hertz vuokra-autotarjoukset Amsterdam, Pohjois-Hollanti

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

25 € - 99 €

Kaikki autotyypit

30 € - 98 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Amsterdam, Pohjois-Hollanti on lokakuu hintojen ollessa 25 € per päivä keskimäärin. 25 € per päivä on 49 % alhaisempi kuin 49 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Amsterdam. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Amsterdam on lokakuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Amsterdam, Pohjois-Hollanti on toukokuu hintojen ollessa 33 € per päivä keskimäärin. 33 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 66 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Amsterdam. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Amsterdam on toukokuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Hertz Amsterdam, Pohjois-Hollanti on toukokuu hintojen ollessa 45 € per päivä keskimäärin. 45 € per päivä on 38 % alhaisempi kuin 72 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Amsterdam. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Hertz Amsterdam on toukokuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Amsterdam Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Amsterdam, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

7,6

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Amsterdam

Kuinka paljon maksaa Hertz vuokra-auto kaupungissa Amsterdam kesäkuu aikana?

38 € per päivä (tai 268 € per viikko) on keskimääräinen Hertz vuokra-auton hinta kaupungissa Amsterdam kesäkuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden kesäkuu aikana Hertz vuokra-autolle on 34 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Hertz minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Amsterdam Schiphol lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Amsterdam Schiphol lentokenttä (Aankomstpassage, Schiphol).

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Amsterdam?

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa Amsterdam maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Amsterdam kuukauden kesäkuu aikana?

Harkitse Pienikokoinen vuokraamista vuokraamolta Hertz jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Amsterdam kesäkuu aikana. Kun vuokraat Pienikokoinen autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 40 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 38 € per päivä. Otathan huomioon, että Hertz tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Pienikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Mikä on vuokraamon Hertz halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Amsterdam?

Mini on halvin Hertz vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Amsterdam. Mini vuokraus vuokraamolta Hertz maksaa keskimäärin 35 €/pvä (4 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 17 % käyttäjistämme valitsi Mini säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Amsterdam.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Amsterdam?

Vuokraamolla Hertz on 5 toimipistettä kaupungissa Amsterdam. Heidän Aankomstpassage, Schiphol toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 66 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Amsterdam, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz Aankomstpassage, Schiphol toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Amsterdam hinnat?

autoa Amsterdam hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Amsterdam?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Amsterdam osiossa on 81 toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Amsterdam?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Amsterdam. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Amsterdam?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Amsterdam, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Amsterdam

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 31/5
Keskipäivä
pe 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Amsterdam

Suositut vuokra-autotyypit Amsterdamissa