Hertz autonvuokraukset kaupungista Amsterdam

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Amsterdam

Amsterdam, Hollanti
28. maaliskuu — 4. huhtikuu
Sama palautus
Amsterdam, Hollanti
ti 28/3
Keskipäivä
ti 4/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Amsterdam, Pohjois-Hollanti

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

29 € - 109 €

Kaikki autotyypit

38 € - 108 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Amsterdam, Pohjois-Hollanti on marraskuu hintojen ollessa 29 € per päivä keskimäärin. 29 € per päivä on 55 % alhaisempi kuin 64 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Amsterdam. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Amsterdam on marraskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Amsterdam, Pohjois-Hollanti on tammikuu hintojen ollessa 21 € per päivä keskimäärin. 21 € per päivä on 74 % alhaisempi kuin 81 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Amsterdam. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Amsterdam on tammikuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Amsterdam Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Amsterdam, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,1

Value

7,6

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Amsterdam

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Amsterdam Schiphol lentokenttä (Aankomstpassage, Schiphol).

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa Amsterdam maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Amsterdam

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Hertz? Vertaile muiden suosittujen Amsterdam autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia
Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.