Hotellit Amsterdamissa, Hollanti

Etsi hotellitarjoukset  729 Amsterdamissa, Hollanti

Amsterdam, Hollanti
23. marraskuu — 24. marraskuu2
pe 24/11
ti 28/11

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut Amsterdam hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Amsterdam
Hinta
€23
€203
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupunginosat hotellin varaamiseen kaupungissa Amsterdam

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat kaupungin Amsterdam suosituissa naapurustoissa

Hinta

91 € - 214 €

KAUPUNGIN AMSTERDAM HALVIN NAAPURUSTOAmsterdam-Oost42 % halvempiHotellit kohteessa Amsterdam-Oost ovat halvimpia alueella Amsterdam hinnan ollessa keskimäärin vain 91 € per yö
KAUPUNGIN AMSTERDAM KALLEIN NAAPURUSTOAmsterdam-Noord26 % kalliimpiAmsterdam kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Amsterdam-Noord, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 214 € per yö
KAUPUNGIN AMSTERDAM SUOSITUIN NAAPURUSTOAmsterdam-Centrum79 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Amsterdam-Centrum kuin mistään muusta naapurustosta kaupungissa Amsterdam

Tekemistä naapurustossa Amsterdam


Hotellit suosituissa naapurustoissa Amsterdam kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Amsterdam majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Amsterdam

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Amsterdam
Matalasesonkitammikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkitoukokuukallein aika yöpyä
26 %odotettu hintojen lasku
35 %odotettu hinnannousu

Hinta

122 € - 255 €

Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
158 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
210 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Amsterdam on: 4-5 tähteä, 62 päivää ennen.

1-2 tähteä

80 € - 137 €

3 tähteä

101 € - 173 €

4-5 tähteä

97 € - 190 €


Hyödyllisiä tärppejä Amsterdam hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Amsterdam

Halvin hotellihinta

24 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Amsterdam Marriott Hotel

Hotellit lähellä lentokenttää

4829

Keskimääräinen oleskelun kesto

5 päivää
Halvin hinta huoneelle Amsterdamissa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 24 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Via Amsterdam, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Amsterdam Marriott Hotel, suosituimmasta viiden tähden hotellista Amsterdamissa(8/10 luokitus - perustuu 1 489 arvosteluun).
Amsterdamissa löytyy 4 829 hotellia lähellä Amsterdam Schiphol. YOTELAIR Amsterdam Airport Schiphol on lähin 0,5 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 5 päivää majoittuessaan hotelleihin Amsterdamissa. Keskimääräinen majoitushinta 5 päiväksi Amsterdamissa viime viikolla on 815 €.

Amsterdam matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Amsterdamissa?

Hotellit Amsterdamissa tarjoavat matkailijalle niin laajan skaalan vaihtoehtoja, että hyvä hotelli löytyy niiden joukosta helposti. Etenkin, jos matkan ajankohta sijoittuu Euroopan suosituimmille lomakuukausille, esimerkiksi joulu-, heinä- tai elokuulle, kannattaa hotellivaraus kuitenkin tehdä ajoissa. Ruuhkaisimmille lomaviikoille suosituimmat hotellit buukataan nopeasti täyteen. Mieti, miltä alueelta hotellin mieluiten haluaisit. Historiallisen kaupunginosan vanhan puolen, Oude Zijden, ytimessä viihtyvät ne matkailijat, joita ei häiritse vilkaskaan yöelämä, kun taas rauhallisempaa ympäristöä etsivien kannattaa miettiä muita alueita. Koska Amsterdamin majoituspaikat ovat monenkirjavia, on myös kaupungin hintataso vaihteleva. Hintoja ja palveluita kannattaa vertailla esimerkiksi momondon hotellivertailutyökalun avulla. Hotellien sijaintien ja välimatkojen hahmottamisessa auttaa netistä napattu kartta.

Miten viettää edullinen loma Amsterdamissa?

Amsterdam ei ole matkailijalle juurikaan Helsinkiä halvempi kaupunki, mutta kaupungissa on mahdollista lomailla myös kohtuulliseen hintaan. Halvan matkan suunnittelu alkaa sopivan majoituspaikan etsinnästä, ja hotellivaraus kannattaakin tehdä mahdollisimman ajoissa. Vertaa hintoja ja etsi etenkin tasokkaita hostelleja ja bed & breakfast -paikkoja, joista huoneen tai sänkypaikan voi saada hyvinkin edulliseen hintaan. Silmät kannattaa pitää auki myös erilaisten hotellitarjousten varalta. Halpoja majoitusvaihtoehtoja on keskustassakin, mutta katsele vaihtoehtoja myös muista kaupunginosista. Suosi matka-ajankohtana esimerkiksi syksyä ja alkutalvea tai kevättä, jolloin majoitusten tai muiden matkailijoiden käyttämien palveluiden hinnat eivät ole kesälomasesonkien tasolla. Amsterdamin värikkäästä kaupunkielämästä on helppo nauttia ilman suurta matkabudjettia, sillä parasta kaupungissa ovat käveleminen ja maisemista nauttiminen. Etsi edullisia ruokapaikkoja esimerkiksi opiskelijakaupunginosista ja ylipäätään suosituimpien turistikortteleiden ulkopuolelta ja nauti etenkin keväisin ja kesäisin kaupungin puistoista.

Liikkuminen Amsterdamissa?

Kanavien halkomaa Amsterdamia on helpointa tutkia omin jaloin tai polkupyörällä. Kaupunkilaisille pyörä on suosikkikulkuväline, ja pyörän saakin vuokrattua alleen monista paikoista. Jos haluat tehdä kaupungissa perinteisen turistikierroksen, on se mahdollista kanaaliveneillä. Joukkoliikennevälineistä kätevin on metro.

Voiko hotellin varata Amsterdamissa ilman luottokorttia?

Ilman luottokorttia matkustaville hotellit Amsterdamissa tarjoavat hyvin vähän valinnanvaraa. Kaupungista löytyy muutama bed & breakfast -tyylinen paikka ja huoneistomajoituspalvelu, joihin varauksen voi tehdä ilman luottokorttiakin.

Mitä tehdä Amsterdamissa lasten kanssa?

Vaikka Amsterdamin ydinkeskustassa on alueita, jotka eivät ole lapsiperheiden suosikkikohteita, on tässä värikkäässä suurkaupungissa paljon nähtävää ja koettavaa myös lapsille. Kanaaliajelut kanaaliveneillä kruunaavat lasten päivän, ja esimerkiksi 47 hehtaarin laajuinen Vondelpark-puisto lampineen kutsuu piknikille tai kävelylle. Amsterdamin tiedekeskus Nemo on varsinkin kouluikäisten lasten mieleen.

Tippi ja juomarahakäytännöt Amsterdamissa?

Juomarahan jättäminen ei ole pakollista, mutta jos palvelu ja ruoka on ollut hyvää, ravintoloissa voi hyvin jättää pienen tipin (enimmillään noin 10 prosenttia).

Onko Amsterdamissa turvallista?

Amsterdam on turvallinen matkakohde. Esimerkiksi julkisissa liikennevälineissä tai tungoksessa liikkuessa kukkarosta ja muusta omaisuudesta kannattaa pitää hyvä huoli, sillä Amsterdamissa tapahtuu jonkin verran taskuvarkauksia.

Tarvitaanko Amsterdamissa adapteria?

Pistokkeet ovat samanlaisia kuin Suomessakin, eli adapteria ei tarvita.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Amsterdam per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Amsterdam hotellihuoneita halpaan hintaan

4-tähden hotellit

Halvin 92 €

Keskinkertainen 162 €

Kallein 249 €

Etsi 4-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Amsterdam

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Amsterdam
Etsi hostelleja - Amsterdam

Hotellit kaupungissa Amsterdam, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Amsterdam hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Amsterdam

Rento Amsterdam on laajan majoituspaikkatarjontansa ansiosta erinomainen hotellikaupunki. Hotellit Amsterdamissa vaihtelevat tarjonnaltaan valtavasti, ja tarjolla on niin luksushotelleja, budjettiluokan hotelleja, reppureissaajien hostelleja kuin kotoisia bed & breakfast -paikkojakin. Hotellin voi saada halutessaan hyvinkin edullisesti, tosin hotellivaraus suosittuun reissukohteeseen kannattaa tehdä ajoissa, muuten hinnat voivat nousta etenkin sesonkiaikoina korkeiksi. Varmista haluamasi palvelut – esimerkiksi aamiainen, oma kylpyamme ja hotellin mahdollinen uima-allas tai kuntosali – aina ennen varauksen tekemistä, sillä palvelutaso on majoituspaikoissa vaihteleva.

Valtaosa Amsterdamin hotelleista sijaitsee Amsterdam-Centrumin alueella eli kaupungin keskustassa. Amsterdamin vanhan kaupungin voi löytää Grachtengodel-kanavakehän sisäpuolelta, ja vanhassa kaupungissa on monia kotoisia hotelleja ja hostelleja. Alue jakautuu kahteen osaan, Oude Zijdeen eli vanhaan puoleen ja Nieuwe Zijdeen eli uuteen puoleen. Monet nuoret reissaajat suosivat vanhan puolen eläväisiä kortteleita, joista löytyy esimerkiksi Amsterdamin kiinalainen kaupunginosa, China Town. Lapsiperheille ja hieman rauhallisempaa ympäristöä hakevilla suositeltavampi on uusi puoli, jonka alueella matkailijat viihtyvät muun muassa shoppailijan mekassa, Kalverstraat-ostoskadulla.

Keskusta-alue on kooltaan yllättävän kompakti, eivätkä kävelymatkat ole Amsterdamin ytimessä pitkiä. Lähes mikä tahansa alue keskustassa on siis matkailijan tarpeiden kannalta hyvä sijainniltaan. Kanaalin rannan läheltä on helppo löytää majapaikka, sillä kaupunki on kanaalien halkoma, ja erikoista majapaikkaa etsivä voikin yöpyä esimerkiksi suosituissa hotelliveneissä. Mikäli haluat yöpyä Amsterdam Centraal -rautatieaseman lähellä, voit valita useiden rautatieaseman lähikortteleissa sijaitsevien laatuhotellien väliltä. Kaupunginosassa on useita 4–5 tähden hotelleja.

Hyviä hotelleja vaihtelevin hinnoin voi toki löytää ydinkeskustan ulkopuoleltakin, esimerkiksi suuren Vondelpark-puiston tuntumasta keskustan läheltä. Puiston ääreltä löytyy esimerkiksi arvostettu Willemsparkin kaupunginosa, ja rauhallisuutensa ansiosta seutu on yksi Amsterdamin parhaista alueista majoittua esimerkiksi perheille. Melko lähellä kaupunginosaa on useita suosittuja museoita, kuten Van Gogh -museo ja Rijksmuseum-kansallismuseo.


Lue lisää nähtävyyksistä: Amsterdam

Alankomaiden suurin kaupunki Amsterdam kuuluu Euroopan monipuolisimpiin kaupunkikohteisiin. Säät ovat kaupungissa parhaimmillaan kesällä, mutta mahdollisista sateista ja viileistä säistä huolimatta kaupunki on houkutteleva matkakohde vuoden ympäri.

Lähes 1,5 miljoonan asukkaan kaupungin keskusta on tunnelmaltaan lämmin ja kutsuva. Keskustan kanaalialueita ympäröivä arkkitehtuuri on värikästä, ja kaupungin ystävälliset asukkaat onnistuvat luomaan Amsterdamiin kodikkaan ilmapiriin. Toisaalta kaupungilla on myös villimpi puolensa, sillä opiskelijakaupungissa yöelämä on todella vilkasta.

Amsterdamissa on helppo viettää rento loma hyvästä ruuasta, ostoksista ja kulttuurista nauttien. Alankomaalainen kaupunki on todellinen kulttuurin keidas lukuisine museoineen. Kaupungin tärkeimmät museot löytyvät kätevästi kaikki samalta Museumpleinin alueelta, jonka äärellä kulttuurin ystävän onkin hyvä majoittua. Suuria museoita on mahdotonta kahlata läpi samana päivänä, sen verran paljon tarjottavaa on Rijksmuseum-kansallismuseolla, Vincent van Goghin teoksiin keskittyvällä Van Gogh Museum -museolla ja samaiselta alueelta löytyvällä upealla Concertgebouw-konserttitalolla. Yksi Amsterdamin varmasti koskettavimmista museokohteista on Anne Frankin kotimuseo, Anne Frank Huis, jossa päiväkirjoistaan tunnetuksi tullut Frank piileskeli toisen maailmansodan aikaan. Maalaustaiteen ystäviä voi kiinnostaa myös Rembrandtin kotimuseo.

Kaupungin ehkä tärkein vierailukohde on keskusaukio Dam, jonka laidalla sijaitsee Amsterdamin kuninkaallinen palatsi, Koninklijk Paleis. Aukiolta on helppo kävellä parhaille ostospaikoille ja muiden nähtävyyksien äärelle. Amsterdamiin kannattaa tutustua paitsi kävelemällä ja paikalliseen tapaan pyöräilemällä, myös kanaaliveneisiin hyppäämällä.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Amsterdam

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Amsterdam

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Amsterdam?

5 yön yöpyminen on kaikkein suosituin matkailijoiden keskuudessa, jotka vierailevat kohteessa Amsterdam.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Amsterdam?

193 € per yö on huoneen keskihinta varattaessa hotelli kohteessa Amsterdam. Hinnat vaihtelevat kuitenkin riippuen sellaisista tekijöistä, kuten tähtiluokitus, vuodenaika ja sijainti.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Amsterdam?

tammikuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Amsterdam. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 27 % halvempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Amsterdam?

maanantai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Amsterdam. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä lauantai.

Kuinka paljon luksushotelli maksaa kohteessa: Amsterdam?

245 € yö henkilöltä on keskimäärin luksushotellien hinta kohteessa Amsterdam. Keskimääräinen hotellihinta on vastaavasti 193 € yö henkilöltä kohteessa Amsterdam, mikä tarkoittaa noin 32 % % hinateroa, kun yövyt luksushotellissa.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Amsterdam?

Hostelli kohteessa Amsterdam (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 59 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 107 € halvempi kuin hotellit yleensä kohteessa Amsterdam.

Missä kannattaa majoittua - Amsterdam?

Alueet, kuten Amsterdam-Oost, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Noord ja Amsterdam-Zuid ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa, jotka varaavat hotelleja kohteesta Amsterdam.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden marraskuu aikana kohteen Amsterdam sään perusteella?

Kun keskilämpötila on 6 °C ja odotettavissa oleva sademäärä vastaavasti 70 mm, marraskuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Amsterdam.

Löytyykö kaupungista Amsterdam loma-asuntoja?

Kyllä, kaupungissa Amsterdam on saatavilla 4 369 loma-asuntoa. Jos olet kiinnostunut loma-asunnosta kohteessa Amsterdam, Amsterdam Prince Island By Yays on kaupungin suosituin. Vertaile loma-asuntotarjouksia kohteessa Amsterdam.

Löytyykö kaupungista Amsterdam hostelleja?

Kaupungista Amsterdam löytyy yhteensä 23 hostellia jos et halua yöpyä hotellissa. Amsterdam Hostel Annemarie on suosituin käyttäjätietojemme perusteella. Vertaile hostelleja kohteessa Amsterdam.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Amsterdam?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia Amsterdam osiossa on 2 536 marraskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Amsterdam hinnat?

hotellia Amsterdam hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Amsterdam

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Amsterdam

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Amsterdam momondon kautta?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Amsterdam tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Amsterdam?

Momondon avulla voit löytää loistavan majoituspaikan kohteesta Amsterdam. Voit järjestellä kaikki majoitusvaihtoehdot löytääksesi juuri sinulle sopivan paikan. Etsitkö majoitusta, jossa on uima-allas tai 24h-vastaanotto? Meillä on suodattimet sitä varten. Ilmainen aamiainen? momondo löytää ne myös sinulle. Suodata arvostelun, hinnan ja monien muiden tekijöiden perusteella, kaikki ilmaiseksi, kaikki momondon sivuilla.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Amsterdam

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.