Varaa lentoja RwandAir lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 25/3
la 1/4

Tietoa kohteesta RwandAir

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön RwandAir suosituista reiteistä

Halvin reitti

125 €

Suosituin reitti

KGL - JNB

Lyhin lento

0t 45m

Pisin lento

13t 05m
Halvin RwandAir lentämä reitti on Entebben kansainvälinen lentoasema - Arusha Kilimanjaro hintaan 125 €
Lento kohteesta Kigali Intl kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema on tällä hetkellä suosituin RwandAir reitti
Nopein RwandAir lentoreitti on Bujumbura (BJM) - Kigali (KGL) ja sen kesto on 0t 45m
Pisin RwandAir lentämä reitti on Entebbe (EBB) - Arusha (JRO) ja sen kesto on 13t 05m

Tietoja lentoyhtiöllä RwandAir lentämisestä

Ei, RwandAir ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata RwandAir lennon, niin voit valita Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Ethiopian Air lentoa.

Lontoo Heathrow’n lentoasema, Lusaka Kenneth Kaundan kansainvälinen lentoasema ja Kigali Intl ovat suosituimmat lentokentät, joissa RwandAir operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön RwandAir strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista RwandAir lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai RwandAir lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme RwandAir lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita RwandAir lentoyhtiölle numeroon +250 788 177 000 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa rwandair.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Kigali Intl kentälle Cyangugu Kamembe 0 välilaskulla hintaan 157 € on halvin RwandAir kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous.

Lento kentältä kentältä Entebben kansainvälinen lentoasema kentälle Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön RwandAir valikoimista. Tämä lento sisältää 1 välilaskun ja maksaa 222 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen RwandAir lento on:
- kentältä Entebben kansainvälinen lentoasema kentälle Arusha Kilimanjaro
- 125 € per lippu
- 3 välilaskulla


RwandAir lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi RwandAir lennon tila
ma 3/20

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.