Varaa lentoja Salam Air lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 25/3
la 1/4

Tietoa kohteesta Salam Air

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Salam Air suosituista reiteistä

Halvin reitti

71 €

Suosituin reitti

BAH - DXB

Lyhin lento

1t 35m

Pisin lento

23t 05m
Halvin Salam Air lentämä reitti on Masqatin kansainvälinen lentoasema - Salalah hintaan 71 €
Lento kohteesta Manama Bahrainin kansainvälinen lentoasema kohteeseen Dubai Intl on tällä hetkellä suosituin Salam Air reitti
Nopein Salam Air lentoreitti on Masqat (MCT) - Salalah (SLL) ja sen kesto on 1t 35m
Pisin Salam Air lentämä reitti on Dubai (DXB) - Kathmandu (KTM) ja sen kesto on 23t 05m

Tietoja lentoyhtiöllä Salam Air lentämisestä

Ei, Salam Air ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Salam Air lennon, niin voit valita Aleksandria Borg El Arab kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Alexandria Airlines lentoa.

Salalah, Masqatin kansainvälinen lentoasema ja Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Salam Air operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Salam Air strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Salam Air lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Salam Air lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Salam Air lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Salam Air lentoyhtiölle numeroon +968 2427 2222 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa salamair.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Masqatin kansainvälinen lentoasema kentälle Salalah 0 välilaskulla hintaan 150 € on halvin Salam Air kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Salam Air lennon, niin kentältä kentältä Masqatin kansainvälinen lentoasema kentälle Salalah lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 71 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä kentältä Masqatin kansainvälinen lentoasema kentälle Manama Bahrainin kansainvälinen lentoasema on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Salam Air valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 138 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Salam Air lento on:
- kentältä Masqatin kansainvälinen lentoasema kentälle Karachi Quaid-E-Azam Intl
- 80 € per lippu
- 0 välilaskulla

Tällä hetkellä Salam Air edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 160 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 56x45x25 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 33x25x20 cm.


Suositut kohteet, joihin Salam Air lentää

Etsi Salam Air lentoja näistä suosituista kaupungeista

Salam Air lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Salam Air lennon tila
ti 3/21

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.