Etsi halvat lennot Zhoushan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Zhoushan lentotiedot ja trendit

Tutustu Zhoushan lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Zhoushan?

Keskimääräinen Suomi–Zhoushan lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Shanghai Hongqiao kestää keskimäärin 9t 10m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Shanghai Hongqiao kestää keskimäärin . Shanghai Hongqiao on alueen Zhoushan suosituin lentokenttä.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Zhoushan

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Zhoushan on 155 € per henkilö kaupungista Jinan, mikä on 93 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Zhoushan. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Zhoushan omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Zhoushan on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Zhoushan harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Ningbo Lishe Intl lentokenttä (74 km Zhoushan keskustasta), Shanghai Pu Dong lentokenttä (134 km Zhoushan keskustasta) tai Shanghai Hongqiao lentokenttä (158 km Zhoushan keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Zhoushan on tyypillisesti Shanghai Pu Dong lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 1964 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Zhoushan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Zhoushan

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Zhoushan?

Lentäessäsi kohteeseen Zhoushan kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Air China, Finnair, British Airways tai China Eastern. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kiina

Eikö sittenkään Zhoushan? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kiina

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Zhoushan.

Löydät lennot kohteeseen Zhoushan joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Zhoushan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Zhoushan on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.