Halvat lennot Zhoushan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 25/10
ma 1/11

Halvimmat lennot kaupungin Zhoushan lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Zhoushan lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Shanghai Pu Dong lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Zhoushan

Helsinki (HEL) - Shanghai Pu Dong lentokenttä (PVG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Zhoushan kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Shanghai Pu Dong, jolloin hinta on keskimääräinen 513 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Zhoushan?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Zhoushan?

    Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Zhoushan on 144 € per henkilö kaupungista Hongkong, mikä on 65 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Zhoushan. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Zhoushan omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Zhoushan lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Zhoushan on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Zhoushan harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Ningbo Lishe Intl lentokenttä (74 km kaupungin Zhoushan keskustasta), Shanghai Pu Dong lentokenttä (134 km kaupungin Zhoushan keskustasta) tai Shanghai Hongqiao lentokenttä (158 km kaupungin Zhoushan keskustasta).

  • Voiko kaupunkiin Zhoushan lentää jotenkin halvemmalla?

    Halvin lentokenttä lähellä Zhoushan on tyypillisesti Ningbo Lishe Intl lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 317 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.