Top-hotellit
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Hotellit Varna

Loma-asunnot Varna, Bulgarian

Etsi loma-asuntotarjoukset  1476 Varna, [1,place:'genitive']

Varna, Bulgaria
26. Juni — 27. Juni2
Fr 21/6
Di 25/6

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoa

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Suositut loma-asunnot kohteessa Varna

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Varna
Hinta
€22
€94
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Varna

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Varna

Loma-asunnot kaupungissa Varna, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Varna loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Varna loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Varna

Alin loma-asunnon hinta

17 €
Halvin hinta huoneelle Varna löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 17 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Saint Nikola Holiday Complex.

Milloin varata loma-asunto kohteesta Varna

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Varna
Matalasesonkitoukokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkijoulukuukallein aika yöpyä
62 %odotettu hintojen lasku
67 %odotettu hinnannousu

Hinta

28 € - 224 €

Halvin viikonpäivälauantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivätiistaion viikon kallein päivä varata
30 €
193 €

Tietoja majoittumisesta kohteessa Varna

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Varna

Mitkä Varnan kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Varna on todellinen kesäparatiisi niille, jotka etsivät menoa ja yöelämää. Varna on Bulgarian paras paikka juhlia ja Varnan loma-asuntotarjonta juhlijoille on monipuolinen. Riippuen siitä mitä hakee, löytyy Varnasta varmasti loma-asunto jokaisen tarpeisiin. Kultahietikko on upea ranta-alue, josta suosittelemme vuokramaan Varnan loma-asunnon, mikäli haluat juhlia aina aamuun saakka.  Kultahietikko on suosittu juhlapaikka turistien keskuudessa ja loma-asuntovaihtoehtoja on monia. Varnan keskusta tarjoaa myös tasokasta yöelämää ja alueella on paljon yökerhoja ja baareja, joten loma-asunto aivan keskustan tuntumassa voi olla myös erinomainen vaihtoehto. Mikäli Varnan terassit ja tyylikkäät ravintolat houkuttelevat, on erityisesti Meripuiston alue erinomainen sijainti loma-asunnon vuokraamiseen. Meripuiston terassit ovat paikallisten suosiossa ja alueelta löytyy hyviä drinkkibaareja. Meripuiston Cubo on tyylikäs juhlapaikka, jossa tarjoillaan hyviä cocktaileja ja tasokasta tunnelmaa. Toinen suosittu baari on Kultura Speakeasy Bar, joka tarjoilee erinomaista ruokaa ja drinkkejä. Paikka sopii hyvin sekä isolle juhlaporukalle että romanttisille treffeille.  Varnan loma-asunto kannattaa siis vuokrata sen mukaan millaisia juhlia haluaa.

Missä Varnassa on paras loma-asunto perheille?

Varna on suosittu lomakohde myös lapsiperheiden keskuudessa, ja loma-asuntoja löytyy Varnasta helposti.  Erityisesti kaupungin rannat houkuttelevat turisteja. Kultahietikko on suosittu lomakohde myös lapsiperheille ja täältä löytyy loma-asuntoja hyvin myös perheiden tarpeisiin. On hyvä ottaa huomioon, että öisin ravintolat muuttuvat yökerhoiksi, joten ranta-alue ei ole kovinkaan hiljainen. Alben on rauhallisempi ranta ja monet perheet suosivatkin loma-asunnon vuokraamista täältä. Albena sijaitsee noin 10 kilometriä Kultahietikolta pohjoisen suuntaan. Albenassa on kivoja huvi- ja vesipuistoja ja paljon muitakin aktiviteetteja perheille. Albena on hyvä sijainti loma-asunnolle silloin, mikäli lomalta haluaa pääasiassa rantaloikoilua, koska Albenasta on jonkin verran matkaa Varnan kaupunkiin. Toinen rauhallinen ranta loma-asunnon vuokraamiseen on Konstantin. Sveti Konstantini tarjoaa rauhallisuutta ja erinomaiset puitteet rantalomaan. Myös Varnan kaupunkiympäristö tarjoaa perheille paljon koettavaa. Sopivia loma-asuntoja perheille löytyy myös Varnan kaupungin keskustasta. Keskustassa suosittu vierailupaikka on meripuisto ja alueen loma-asuntotarjonta onkin monipuolinen. Meripuiston edustalla sijaitsevat myös keskustan suosituimmat rannat ja lähellä on paljon nähtävyyksiä, kuten planetaario sekä useita museoita.  Merenkulkumuseo on erityisesti lapsiperheille mukava vierailukohde. Meripuiston alueella on myös suosittu delfinaario, joka vetää puoleensa lapsiperheitä.

Mitkä ovat Varnan loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Loma-asunto Varnassa mahdollistaa persoonallisen ja joustavamman loman. Monet turistit suosivatkin loma-asunnon vuokraamista ja varaavat loma-asunnon Varnasta yleensä viikoksi. Voit vuokrata yksityisen asunnon tai huoneiston ja tuntea olosi paikalliseksi. Loma-asunnon etu hotelleihin on myös se, että asunto sopii paremmin isommalle porukalle ja ruoat on helppo laittaa itse. Varna tarjoaa kaikille jotakin: voit vuokrata loma-asunnon aivan rannan tuntumasta uima-altaalla ja muilla mukavuuksilla tai kaupunkiasunnon aivan keskustasta. Varnasta löytyy sekä luksusloma-asuntoja että budjettivaihtoehtoja. Loma-asunnot Varnassa ovat myös yleisesti ottaen varsin edullisia. Rannan läheisyydessä on paljon loma-asuntoja ja rantaresortteja myös todelliseen luksusmakuun. Ruoanlaitto onnistuu kätevästi loma-asunnossa ja ruoka-ostokset on helppo tehdä kaupungissa. Varnassa ruokaostokset voi tehdä helposti supermarketissa. Correfour on suosittu supermarketti, joka tarjoaa ruokatarvikkeita ja päivittäistavaroita, mutta kaupungissa on myös paljon katumarketteja ja maanviljelijöiden luomumarketteja. Piskulev-kadun varrella on monia markkinoita, joista löytyy paljon kaikkea hyvään hintaan. Kaupungin keskustassa on Varnan tori. Toreilta voit ostaa erilaisia tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja salaattitavaroita. Täältä löydät kaikki tarvitsemasi päivittäistavat ja ruoka-aineita ihanaan illalliseen. Varnassa on myös ulkoilmatori sekä hieman kauempana Varna Farmers market. Varnan toreilla kannattaa ehdottomasti vierailla ja kokea aito bulgarialainen toritunnelma. Loma-asunto Varnassa tarjoaa mahdollisuuden nauttia kaupungista todella paikalliseen tapaan.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Varna?

Loma-asunnon vuokraaminen noin 6 öiksi on suosituin vaihtoehto niiden vierailijoiden joukossa, jotka matkustavat kohteeseen Varna.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Varna?

Jos varauspäivissäsi on joustoa kohteessa Varna sijaitsevat loma-asunnot ja vuokrakohteet voivat olla jopa 62 % halvempia kuun toukokuu aikana.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Varna?

1 776 toimijaa on valittavissa hotellia Varna kesäkuuta 2024 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Varna hinnat?

hotellia Varna hinnat päivitetään päivittäin.


Säästä rahaa, kun varaat loma-asuntoja momondosta
Parhaat hotellitarjoukset
Parhaat hotellitarjoukset
Katso yli 3 miljoonan hotellien ja majoituspaikkojen tarjoukset yhdestä paikasta.
Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Käytä suodattimia löytääksesi majoituksia ilmaisella peruutuksella.
Miljoonia arvosteluja
Miljoonia arvosteluja
Tarkista asiakasarviot miljoonien todellisten vierasarvostelujen perusteella.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Varna

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Fr 21/6
Di 25/6
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Varna

Tutustu muihin suosittuihin kaupunkeihin