Halvat lennot Lissabon Firenze

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 9/12
la 16/12

Lissabon-Firenze lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Lissabon-Firenze

Suora lento

Ei yhtään
Lissabon - Firenze reitille ei ole suoria lentoja. Lissabon - Firenze ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Lissabon - Firenze

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Firenze?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Lissabon - Firenze on tammikuu ja kallein elokuu

Milloin on halvinta varata Lissabon - Firenze lento?

46 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Lissabon - Firenze on noin 46 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Lissabon kohteeseen Firenze?

joulukuuta 2023 alkaen 2 lentoa lähtee kohteesta Lissabon ja laskeutuu kohteeseen Firenze viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 50 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Lissabon Portela-Firenze Peretola etäisyys lentäen?

  Firenze Peretola on 1788,4 km päässä kohteesta Lissabon Portela.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Firenze Peretola lentokenttä hinnat?

  lentoa Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Firenze Peretola lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Firenze Peretola lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Firenze Peretola lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Firenze Peretola lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Firenze Peretola lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Firenze Peretola lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Lissabon - Firenze lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Lissabon - Firenze on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Firenze nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Lissabon - Firenze joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Lissabon - Firenze voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Lissabon - Firenze?

Kun kaikki mahdolliset Lissabon - Firenze lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Lissabon - Firenze lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Lissabon - Firenze niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Firenze lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Firenze

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.