Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä Lamezia Terme alk. 130 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 24/6
ma 1/7
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Miten löydät halvimmat lennot reitille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Lamezia Terme

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lamezia Terme?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Lamezia Terme on tammikuu ja kallein elokuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Lamezia Terme?

Sunnuntai. Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Lamezia Terme?

Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Lamezia Terme lennot ovat tällä hetkellä saatavilla vain illalla

Milloin on halvinta varata Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Lamezia Terme lento?

52 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Lamezia Terme on noin 52 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä kohteeseen Lamezia Terme?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Lamezia Terme on 19 päivässä kesäkuuta 2024 alkaen. Yleisin lentojen lähtöaika on 16:00, ja 52 % päivittäisistä lennoista lähtee iltapäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä kohteeseen Lamezia Terme?

kesäkuuta 2024 alkaen 133 lentoa lähtee kohteesta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä ja laskeutuu kohteeseen Lamezia Terme viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo tiistai, ja 20 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Halvat reitin Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Lamezia Terme (FCO - SUF) lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä-Lamezia Terme

Suora lento

Ei yhtään
Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Lamezia Terme reitille ei ole suoria lentoja. Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Lamezia Terme ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Rooma Leonardo da Vinci-Lamezia Terme Intl etäisyys lentäen?

  Rooma Leonardo da Vinci ja Lamezia Terme Intl etäisyys toisistaan on 465,6 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Lamezia Terme Intl lentokenttä hinnat?

  lentoa Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Lamezia Terme Intl lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Lamezia Terme Intl lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Lamezia Terme Intl lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Lamezia Terme Intl lentokenttä?

  Lamezia Terme Intl lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Lamezia Terme Intl lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Rooma - Lamezia Terme lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Rooma - Lamezia Terme lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Rooma - Lamezia Terme joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Rooma - Lamezia Terme ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Rooma - Lamezia Terme?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Rooma - Lamezia Terme tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Rooma - Lamezia Terme lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai. momondo seuraa reitin Rooma - Lamezia Terme lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lamezia Terme

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ma 24/6
ma 1/7
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi Italiaan