Halvat lennot Helsinki Bern

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Bern lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Bern

Suora lento

Ei yhtään
Helsinki - Bern reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Bern ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Bern

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Milloin on halvin aika lentää Bern?

Helsinki - Bern lennot ovat tällä hetkellä saatavilla vain aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Bern?

SWISS. SWISS on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Helsinki - Bern reitillä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Bern

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Bern momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
SWISSHintaalk. 259 €Ilmainen peruutusArvostelut
8,0
260 arvostelua
Etsi SWISS lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Belp etäisyys lentäen?

  Helsinki-Vantaan lentoasema ja Belp etäisyys toisistaan on 1855,7 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Belp lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Belp lentokenttä hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Belp lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Belp lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Belp lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Belp lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat Helsingin ja Bernin lentoasemien edut?

Lento Helsingistä Sveitsiin lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka on palkittu oman kokoluokkansa parhaimpiin kuuluvana eurooppalaisena lentoasemana. Helsinki-Vantaan matkustajamäärät ovat kasvaneet mittavien laajennustöiden takia, mutta tunnelma lentoasemalla on rauhallinen ja viihtyisä. Jonot ovat pääsääntöisesti maltilliset, ja Helsinki-Vantaan lentoaseman puhtaus ja hygienia ovat saaneet paljon kiitosta. Lentoasemalla ei myöskään ole turhia kuulutuksia, jotka rikkoisivat rauhallisen tunnelman. Saatavilla on kaikki tarvittavat palvelut sekä ilmainen Wi-Fi ja muita mukavuuksia, joiden avulla saat aikasi kulumaan lentoa odottaessasi. Bernin lentoasema palvelee lähinnä lomaliikennettä sekä yksityisiä lentoja, joten on epätodennäköistä, että saavut lennolla Helsingistä Berniin. Pienestä koostaan huolimatta Bernin lentoasema hemmottelee matkustajia kaikilla palveluilla ja lupaa stressittömän elämyksen ilman ruuhkia ja odotusta. Lentofanit voivat myös osallistua opastetulle kierrokselle lentoasemalla ja tutustua lentoaseman operatiiviseen toimintaan lähietäisyydeltä.


Mitkä ovat parhaat liikenneyhteydet lentoasemille Helsingissä ja Bernissä?

Saatavilla ei ole suoria lentoja Helsingistä Berniin, mutta Berniin suuntautuva matka alkaa joka tapauksessa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, josta on hyvät yhteydet muihin sveitsiläisiin kaupunkeihin. Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja sinne pääsee helposti niin pääkaupunkiseudulta kuin muualta Suomesta. Taksimatka Helsingin keskustasta kestää liikenteestä riippuen reilut puoli tuntia ja perille pääsee myös joukkoliikennevälineillä. Paikallisbussi numero 615 liikennöi Rautatientorilta Helsinki-Vantaan lentoasemalle säännöllisen aikataulun mukaan, ja keskustasta pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalle lähiliikenteen P- ja I-junilla. Rautateitse muualta Suomesta saapuvat matkustajat voivat vaihtaa junaa Tikkurilan rautatieasemalla, josta on muutaman minuutin matka Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Myös monet kaukoliikenteen bussilinjat liikennöivät suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Jos saavut omalla autolla, voit pysäköidä terminaalin pysäköintihalleihin tai kaukoparkkiin, jonka hinnat ovat yleensä edullisemmat. Saatavilla ei ole suoraa Helsinki–Bern-lentoa, joten matkan viimeinen osa tulee taittaa muuten kuin lentäen. Juna on nopein tapa matkustaa sekä Baselista että Zürichistä Berniin. Molemmista kaupungeista on suora junayhteys Berniin, ja matka kestää noin tunnin. Myös Genevestä pääsee junalla suoraan Berniin, mutta matka kestää hieman kauemmin. Jos käytettävissäsi on vuokra-auto, voit ajaa Berniin luonnonkauniita alppimaisemia ihaillen. Bernin lentoasema on noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungista, ja sinne pääsee keskustasta myös rautateitse. Suoraa yhteyttä ei kuitenkaan ole, ja junaa pitää vaihtaa Belp Banhofin asemalla, josta pääsee Bernin lentoasemalle myös busseilla 334 ja 160.

Mihin kaupunkeihin Bernin lentoasemalta pääsee?

Bernin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu sen viehättävä Aarejoen molemmin puolin sijaitseva vanhakaupunki, joka on Unescon maailmanperintökohde. Pääkaupungin lähellä on myös muita mielenkiintoisia kohteita, kuten Gurtenin ulkoilualue, jossa on paljon tekemistä kaikenikäisille. Kauniiden vuoristomaisemien ympäröimä Interlakenin kaupunki on vajaan tunnin ajo- tai junamatkan päässä Bernistä, ja Sveitsin pääkaupungista pääsee puolessa tunnissa sen eteläpuolella sijaitsevaan Thunin kaupunkiin, joka on yksi maan viehättävimmistä kaupungeista. Bernin itäpuolella puolestaan sijaitsee pieni keskiaikainen Murtenin kaupunki, joka on samannimisen järven kaakkoisrannalla. Bernistä lounaaseen ajaessasi saavut puolessa tunnissa Fribourgin kaupunkiin, joka kuuluu niin ikään Sveitsin keskiaikaisten kaupunkien helmiin. Lucernen lumihuippuiset vuoret ovat yhden ja puolen tunnin junamatkan päässä Bernistä. Tässä pienessä mutta kiehtovassa maassa on paljon nähtävää, ja Sveitsin kiertomatka on helppo toteuttaa, vaikka saatavilla ei olekaan yksisuuntaista lentoa Helsingistä Berniin.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Bern -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika2t 50m
Halvin hinta144 €
Helsinki - Geneve reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta146 €
Helsinki - Basel reitin lennot
Nopein lentoaika4t 20m
Halvin hinta176 €
Vaasa - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika5t 30m
Halvin hinta425 €
Kittilä - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika10t 05m
Halvin hinta421 €
Kokkola-Pietarsaari - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika9t 15m
Halvin hinta427 €
Jyväskylä - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika13t 40m
Halvin hinta327 €
Tampere - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika4t 25m
Halvin hinta165 €

Vastaavia ​​Helsinki - Bern lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Bern vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Sveitsi

Eikö sittenkään Bern? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Sveitsi

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Bern lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Helsinki - Bern lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Bern joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Helsinki - Bern ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Bern?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bern kohteesta Helsinki. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Bern lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Helsinki - Bern lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bern

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.