Halvat lennot Helsinki Santander

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 12/12
ti 19/12

Helsinki-Santander lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Santander

Suora lento

Ei yhtään
Helsinki - Santander reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Santander ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Santander etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Santander lento kestää noin 2670,4 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Santander lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Santander lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Santander lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Santander lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Santander lentokenttä?

  Santander lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Santander lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Helsingissä sekä Santanderissa?

Helsingissä sekä Santanderissa on kaupalliselle lentoliikenteelle käytössä vain yksi lentokenttä. Näin ollen lennot Helsingistä Santanderiin alkavat ja päättyvät aina samaan paikkaan. Helsinki-Vantaan lentokenttä on melko kompakti ja erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä. Sinne on helppo matkustaa julkisella liikenteellä, taksilla ja omalla autolla ympäri vuorokauden. Kentällä pääsee yleensä nopeasti lähtöselvityksen sekä turvatarkastuksen läpi. Jos lähtöselvityksen tekee etukäteen kotona, välttyy myös jonottamasta sinne. Lähtöportit sijaitsevat kaikki melko lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan ja ennen lentoa voi viettää aikaa esimerkiksi tax-free-myymälässä, ravintoloissa sekä kahviloissa. Santanderin lentokenttä on vain pieni paikalliskenttä. Lentoja ei ole kovin moniin kohteisiin ja ruuhkia siellä ei ole käytännössä ikinä. Lentokoneesta poistumisen jälkeen matkatavarahihnalle on vain kivenheiton mittainen matka ja sieltä pääsee nopeasti poistumaan ulos. Ennen matkaa kaupungille voi napata mukaansa evästä lentokentän kioskeista tai kahviloista. Yhteydet kaupunkiin kentältä ovat myös hyvät. Bussit ja taksit löytyvät heti terminaalin edustalta ja autovuokraamoita on tarjolla muutamia.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Helsingissä sekä Santanderissa?

Lennot Helsingistä Santanderiin alkavat aina matkalle lentokentälle. Onneksi Helsinki-Vantaalle on helppo kulkea sekä julkisella liikenteellä, omalla autolla että taksilla. Vuokra-autot voi lisäksi palauttaa lentokentälle sopivasti ennen lennon lähtöä. Pysäköintipaikkoja on tarjolla runsaasti vain lyhyen kävelymatkan päässä terminaaleista niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseenkin pysäköintiin. Bussi 615 lähtee Helsingin keskustasta ja kulkee ympäri vuorokauden. Muita päiväsaikaan operoivia linoja ovat muun muassa 415, 561 sekä 570. Junalla pääsee myös kätevästi kentälle kaikkina muina aikoina kuin yön pikkutunneilla. Junat I sekä P pysähtyvät molemmat lentokentän alla sijaitsevalle juna-asemalle. Sieltä pääsee sadesäälläkin kuivin jaloin kävelemään molempiin terminaaleihin. Taksit jättävät jommankumman terminaalin eteen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Perinteisten taksien lisäksi on mahdollista taittaa matka esimerkiksi Uberilla tai Yangolla. Santanderin päässä keskustaan matkaa helposti joko bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Lentokenttäbussi kulkee kaupunkiin säännöllisesti aamusta iltaan. Yöaikaan ainoa mahdollinen keino matkustaa on taksi tai vuokra-auto. Lentokenttä on melko pieni, joten bussit ja taksit löytyvät helposti terminaalin edustalta. Autovuokraamoita on tarjolla muutamia ja auto kannattaa varata ennen matkaa – näin varmistut juuri haluamasi auton saatavuudesta.

Mihin kaupunkeihin on mahdollista matkustaa Santanderista?

Helsinki–Santander-lennot ovat usein vasta alku loma- tai työmatkalle. Santanderin kaupungista on hyvät yhteydet muihin lähialueen kaupunkeihin sekä kauemmas. Keskustan juna-asemalta paikallisjunilla pääsee Oviedoon sekä Bilbaoon. Kaukojunat taas kulkevat esimerkiksi Santiago de Compostelaan, San Sebastiániin, Leóniin, Pampolaan tai Burgosiin. Junalla on mahdollista matkustaa toki myös Portugalin puolelle. Kaikkiin edellä mainittuihin kaupunkeihin sekä moniin muihin pääsee junan sijasta bussillakin. Juna- tai bussiasemalle päästäkseen joutuu lentokentältä ottamaan kuitenkin ensin bussin tai taksin. Taksilla voi toki halutessaan matkustaa suoraan kohteeseen kulkematta keskustan kautta. Vuokra-auto on oiva tapa kierrellä Santanderin lähialueita omien aikataulujen puitteissa. Sen saa lisäksi heti mukaansa lentokentältä ja näin ollen välttyy ylimääräiseltä koukkaukselta kaupungin keskustan kautta. Auton tyyppi kannattaa hieman ajoittaa vuodenaikojen mukaan. Kesäisin alueella on todella kuuma ja talvisin sisämaassa satelee välillä lunta. Kaupunkien lisäksi vierailun arvoisia kohteita Santanderin lähistöllä ovat muun muassa Saja-Besayan luonnonsuojelualue, Los Picos de Europan kansallispuisto, monet alueen upeat hiekkarannat sekä vuoristot. Lisäksi aivan kaupungin tuntumassa sijaitsee Cabárcenon villieläin- ja safaripuisto.


 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Helsinki - Santander reitin lennoille?

  Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia Helsinki - Santander lentoreitille. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Helsinki-Santander reitille momondon avulla?

  Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Vastaavia ​​Helsinki - Santander lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Santander vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Santander lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Santander lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Santander joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Löydät lentoja reitille Helsinki - Santander joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Santander?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Santander kohteesta Helsinki. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Santander lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Santander, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Helsinki - Santander lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Santander

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.