Halvat lennot Helsinki - Santander

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Helsinki-Santander lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Santander

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Santander

1 lentokenttä
Helsinki - Santander reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Santander ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Santander: Santander (SDR)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Santander

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Santander?

keskiviikko

Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein torstai

Milloin on halvin aika lentää Santander?

illalla

Helsinki - Santander lennot ovat noin 71 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla


  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Santander etäisyys lentäen?

    Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Santander lento kestää noin 2670,4 km.Helsingissä sekä Santanderissa on kaupalliselle lentoliikenteelle käytössä vain yksi lentokenttä. Näin ollen lennot Helsingistä Santanderiin alkavat ja päättyvät aina samaan paikkaan. Helsinki-Vantaan lentokenttä on melko kompakti ja erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä. Sinne on helppo matkustaa julkisella liikenteellä, taksilla ja omalla autolla ympäri vuorokauden. Kentällä pääsee yleensä nopeasti lähtöselvityksen sekä turvatarkastuksen läpi. Jos lähtöselvityksen tekee etukäteen kotona, välttyy myös jonottamasta sinne. Lähtöportit sijaitsevat kaikki melko lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan ja ennen lentoa voi viettää aikaa esimerkiksi tax-free-myymälässä, ravintoloissa sekä kahviloissa. Santanderin lentokenttä on vain pieni paikalliskenttä. Lentoja ei ole kovin moniin kohteisiin ja ruuhkia siellä ei ole käytännössä ikinä. Lentokoneesta poistumisen jälkeen matkatavarahihnalle on vain kivenheiton mittainen matka ja sieltä pääsee nopeasti poistumaan ulos. Ennen matkaa kaupungille voi napata mukaansa evästä lentokentän kioskeista tai kahviloista. Yhteydet kaupunkiin kentältä ovat myös hyvät. Bussit ja taksit löytyvät heti terminaalin edustalta ja autovuokraamoita on tarjolla muutamia.


Lennot Helsingistä Santanderiin alkavat aina matkalle lentokentälle. Onneksi Helsinki-Vantaalle on helppo kulkea sekä julkisella liikenteellä, omalla autolla että taksilla. Vuokra-autot voi lisäksi palauttaa lentokentälle sopivasti ennen lennon lähtöä. Pysäköintipaikkoja on tarjolla runsaasti vain lyhyen kävelymatkan päässä terminaaleista niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseenkin pysäköintiin. Bussi 615 lähtee Helsingin keskustasta ja kulkee ympäri vuorokauden. Muita päiväsaikaan operoivia linoja ovat muun muassa 415, 561 sekä 570. Junalla pääsee myös kätevästi kentälle kaikkina muina aikoina kuin yön pikkutunneilla. Junat I sekä P pysähtyvät molemmat lentokentän alla sijaitsevalle juna-asemalle. Sieltä pääsee sadesäälläkin kuivin jaloin kävelemään molempiin terminaaleihin. Taksit jättävät jommankumman terminaalin eteen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Perinteisten taksien lisäksi on mahdollista taittaa matka esimerkiksi Uberilla tai Yangolla. Santanderin päässä keskustaan matkaa helposti joko bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Lentokenttäbussi kulkee kaupunkiin säännöllisesti aamusta iltaan. Yöaikaan ainoa mahdollinen keino matkustaa on taksi tai vuokra-auto. Lentokenttä on melko pieni, joten bussit ja taksit löytyvät helposti terminaalin edustalta. Autovuokraamoita on tarjolla muutamia ja auto kannattaa varata ennen matkaa – näin varmistut juuri haluamasi auton saatavuudesta.

Helsinki–Santander-lennot ovat usein vasta alku loma- tai työmatkalle. Santanderin kaupungista on hyvät yhteydet muihin lähialueen kaupunkeihin sekä kauemmas. Keskustan juna-asemalta paikallisjunilla pääsee Oviedoon sekä Bilbaoon. Kaukojunat taas kulkevat esimerkiksi Santiago de Compostelaan, San Sebastiániin, Leóniin, Pampolaan tai Burgosiin. Junalla on mahdollista matkustaa toki myös Portugalin puolelle. Kaikkiin edellä mainittuihin kaupunkeihin sekä moniin muihin pääsee junan sijasta bussillakin. Juna- tai bussiasemalle päästäkseen joutuu lentokentältä ottamaan kuitenkin ensin bussin tai taksin. Taksilla voi toki halutessaan matkustaa suoraan kohteeseen kulkematta keskustan kautta. Vuokra-auto on oiva tapa kierrellä Santanderin lähialueita omien aikataulujen puitteissa. Sen saa lisäksi heti mukaansa lentokentältä ja näin ollen välttyy ylimääräiseltä koukkaukselta kaupungin keskustan kautta. Auton tyyppi kannattaa hieman ajoittaa vuodenaikojen mukaan. Kesäisin alueella on todella kuuma ja talvisin sisämaassa satelee välillä lunta. Kaupunkien lisäksi vierailun arvoisia kohteita Santanderin lähistöllä ovat muun muassa Saja-Besayan luonnonsuojelualue, Los Picos de Europan kansallispuisto, monet alueen upeat hiekkarannat sekä vuoristot. Lisäksi aivan kaupungin tuntumassa sijaitsee Cabárcenon villieläin- ja safaripuisto.


Vastaavia ​​Helsinki - Santander lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Santander vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Santander lennon.

Löydät lentoja reitille Helsinki - Santander joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Santander kohteesta Helsinki. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Santander, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Helsinki - Santander lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.