Etsi halvat lennot Hall Beach

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Hall Beach

Valitettavasti Suomesta ei ole saatavilla suoria lentoja Hall Beachiin. Lennot kohteeseen Hall Beach lennetään aina usean välilaskun kautta. Kaupunki on niin syrjässä, että sinne lentää vain yksi lentoyhtiö säännöllisin reitein. Sinne matkatakseen joutuu vaihtamaan lentokonetta useaan kertaan ja viettämään välillä myös yön lentokentällä tai vaihtokaupungissa jatkolentoa odottaen. Viimeiselle lennolle päästäkseen joutuu ensin matkaamaan Iqaluitiin, mistä lennetään kahdesti päivässä Hall Beachiin – yleensä vielä pysähtyen jossain toisessa pienessä kylässä matkan varrella. Kokonaismatka-aikaa Helsingistä lennettäessä tulee vähintään noin 40 tuntia ja pisimmillään matkaan voi kulua jopa yli kaksi vuorokautta. Tämä riippuu hieman päivästä ja saatavilla olevista lennoista. Turusta ja Tampereelta lähdettäessä joutuu vielä ensin matkaamaan Helsinki-Vantaan lentoasemalle maateitse joko junalla, bussilla tai omalla kyydillä. Tällöin matka-aika kasvaa entisestään muutaman tunnin verran.

Suomesta ei valitettavasti pääse suorin lennoin Hall Beachiin. Lennot kohteeseen Hall Beachin lentokenttä lennetään usein neljällä tai jopa viidellä vaihdolla sen syrjäisen sijainnin vuoksi. Yleisimmät reitit kulkevat Euroopan kautta Kanadaan – joko Edmontoniin tai Ottawaan – ja sieltä kotimaan lennolla Iqaluitiin. Iqaluiti on ainoa kaupunki, josta voi lentää Hall Beachiin. Joillakin lentokentillä vaihdot ovat pitkiä ja aikaa voi mukavasti viettää ravintoloissa, kaupoissa tai tulevaa lomamatkaa suunnitellen – joskus pääsee jopa piipahtamaan lentokentän yhteydessä sijaitsevaan kaupunkiin käymään.

Igloolik lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Hall Beach.


Hall Beach ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Hall Beach lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Hall Beachin lentokentältä?

Hall Beachin lentokenttä sijaitsee aivan kaupungin kupeessa ja sieltä on erittäin lyhyt matka keskustaan. Niin halutessaan kentän ja keskustan väliä pääsee kulkemaan myös kävellen, mutta kylminä sekä pimeinä talvikuukausina voi olla miellyttävämpää keksiä jokin toinen tapa liikkumiseen. Säännöllistä julkista liikennettä ei ole, joten matkaa ei voi taittaa bussilla tai junalla. Majapaikan kanssa voi kuitenkin sopia etukäteen noudosta lentokentältä, jolloin kyytiä ei tarvitse itse etsiä. Paikan päällä lentokentällä on myös taksipalvelu, jolta saa tilattua kyydin kaupungille. Monet paikalliset liikkuvat alueella mönkijöillä tai lumikelkoilla – heiltä voi myös kysyä tarvittaessa kyytiä keskustaan. Autoa lentokentältä ei ole myöskään mahdollista vuokrata. Vuokra-auto olisi kuitenkin jokseenkin turha, sillä alueelta ei pääse poistumaan maateitse. Näin ollen autolla voisi ajella vain kylänraittia edestakaisin.


Kohteen Hall Beach viisumivaatimukset

Hall Beach sijaitsee pohjoisessa Kanadassa, Nunavutin territoriossa. Alue on vaikeasti saavutettavissa ja perille pääsee ainoastaan lentäen. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Kanadaan matkustaakseen, mutta ennen matkaa pitää täyttää sähköinen matkustuslupa. Kyseessä on Electronic Travel Authorization – lyhyemmin eTA – jossa vastataan muutamaan kysymykseen matkan tarkoituksesta sekä täytetään omat henkilötiedot. Löydät hakemuksen helposti verkosta. Tarvitset sen täyttämiseen voimassa olevan passin sekä pankki- tai luottokortin verkkomaksuominaisuuksilla. Henkilökortti ei riitä matkustusasiakirjaksi. Hakemuksen tekeminen kestää vain muutamia minuutteja eikä maksa paljoa. Lupa on voimassa viisi vuotta tai passin vanhenemiseen asti. Hyväksytty hakemus kannattaa tulostaa ja ottaa mukaan matkalle. Verkossa löytyy paljon välityspalveluita, jotka lupaavat täyttää hakemuksen puolestasi, mutta paljon edullisemmin pääsee täyttämällä Kanadan hallituksen sivuilla olevan virallisen hakemuksen itse.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hall Beach

Hall Beach sijaitsee erittäin syrjäisessä kolkassa aivan Kanadan pohjoisimmissa osissa. Kaupunki tunnetaan paremmin sen alkuperäiskansan nimellä Sanirajak. Nimi tarkoittaakin suoraan käännettynä rantaviivaa, jota alueella riittää. Talvet ovat erittäin kylmiä ja pimeitä. Kesälläkään ei juuri koskaan päästä hellelukemiin – yöt ovat kylmiä ja lämpötila saattaa silloinkin käydä pakkasen puolella. Majapaikkoja Hall Beachissa on rajatusti, joten yösija kannattaa varata itselleen hyvissä ajoin ennen matkaa. Tällöin välttyy ikävältä etsimiseltä paikan päällä ja pahimmassa tapauksessa kaikki huoneet sekä majatalot ovat täynnä. Kaupunki itsessään on nopeasti kierretty, ja sen tutkimiseen tuskin saa kulumaan tuntia enempää. Talviaikaan siellä matkustettaessa voi kuitenkin tutustua hyvin erikoiseen arktiseen elämäntyyliin. Kaupungista pääsee ihastelemaan lähiluontoa seuraamalla sekä pohjoiseen että etelään kulkevaa rantaviivaa. Alueen luonto onkin kaunista, mutta karua. Arktisissa oloissa ei kasva puita ja vesi on hyytävän kylmää. Sisämaa on vaikeakulkuista monien järvien ja muiden vesistöjen takia. Liian kauas kylästä ei myöskään kannata lähteä ilman kokenutta opasta, sillä etenkin talvisin sääolosuhteet saattavat olla arvaamattomat. Revontulia voi ihailla kirkkaina ja kylminä talviöinä. Jos olet aina ollut kiinnostunut arktisista alueista ja tavallinen turistiloma ei tunnu enää tyydyttävän seikkailun kaipuuta, on Hall Beach juuri oikea lomakohde sinulle. Varaa lennot kohteeseen Hall Beach, Kanada jo heti tänään. Lennot ja Hall Beachin lentotarjoukset löydät kätevästi momondon kautta.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Hall Beach.

Kaikki lentohaut kohteeseen Hall Beach momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Hall Beach.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Hall Beach niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Hall Beach lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.