Hotellit Agadir, Marokon

Etsi hotellitarjoukset  174 Agadir, Marokon

Agadir, Marokko
10. joulukuu — 11. joulukuu2
su 11/12
to 15/12

Suositut Agadir hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Agadir
Hinta
€15
€837
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Agadir


Milloin varata hotelli kohteesta Agadir

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Agadir
Matalasesonkisyyskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkielokuukallein aika yöpyä
68 %odotettu hintojen lasku
48 %odotettu hinnannousu

Hinta

29 € - 171 €

Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
169 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
13 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Agadir on: 1-2 tähteä, 73 päivää ennen.

1-2 tähteä

24 € - 30 €

3 tähteä

41 € - 48 €

4-5 tähteä

93 € - 101 €


Hyödyllisiä tärppejä Agadir hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Agadir

Halvin hotellihinta

12 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Hotel Atlantic Palace

Hotellit lähellä lentokenttää

1136

Keskimääräinen oleskelun kesto

2 päivää
Halvin hinta huoneelle Agadir löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 12 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Pearl Surf Camp Morocco, 3-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Hotel Atlantic Palace, suosituimmasta viiden tähden hotellista Agadir.
Agadir löytyy 1 136 hotellia lähellä Agadir Almassira. Chambre chez l'habitant avec famille on lähin 1,6 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 2 päivää majoittuessaan hotelleihin Agadir. Keskimääräinen majoitushinta 2 päiväksi Agadir viime viikolla on 199 €.

Agadir matkavinkit

Hintataso Agadirissa on pääsääntöisesti mukavan edullinen, mutta kaupungista löytyy myös runsaasti luksusluokan hotelleja, joissa majoittuminen on luonnollisesti hintavampaa. Hintaan vaikuttavat myös paikalliset sesongit. Kesäisin Agadirissa viihtyvät myös marokkolaiset. Hotellit ovat silloin tavallisesti täynnä ja hotellivaraus kannattaa tehdä ajoissa. Kesät ovat Agadirissa hyvin kuumia, joten jo sään takia kannattaa harkita matkan ajoittamista muuhun vuodenaikaan. Syksy ja kevät ovat hyviä matkustusajankohtia. Talvella Agadirissa saa nauttia noin 20 asteen lämpötiloista. Edullinen hotelli löytyy kätevimmin momondon hotellivertailutyökalun avulla.

Marokossa on tapana antaa tippiä sekä ravintoloissa että taksissa. Ravintolassa voi antaa juomarahaa esimerkiksi 10 % laskun loppusummasta ja taksissa pyöristää maksun ylöspäin tasalukuun.

Halvat hotellit Agadirissa löytyvät parhaiten hieman ranta-alueen ulkopuolelta, esimerkiksi Talborjtin kaupunginosasta. Siellä sijaitsevat myös edullisimmat ravintolat. Kannattaa välttää ranta-alueen ja Marinan kalliita, länsimaista ruokaa myyviä ravintoloita. On myös hyvä huomata, että alkoholi on Agadirissa suhteellisen kallista. Liikkumiseen ja nähtävyyksiin ei matkallaan tarvitse välttämättä kuluttaa suuria summia rahaa. Esimerkiksi Vallee des Oiseux -lintulaaksoon ei ole lainkaan sisäänpääsymaksua.

Agadir on laaja kaupunki, joten liikkumisessa kannattaa turvautua paikallisbusseihin ja takseihin. Petit taxilla voi kulkea maksimissaan kaksi henkilöä kaupungin rajojen sisäpuolella. Jos matkustajia on enemmän, tai haluat Agadirin ulkopuolelle, matkaan pääsee grand taxilla. Kaupungissa kulkee myös kaupunkijuna, petit train, joka kiertää Agadiria noin 35 minuuttia kestävän reitin.

Agadir on varsin turvallinen kaupunki. Väentungoksessa ja julkisissa liikenneväleissä kannattaa varoa taskuvarkaita. Älä kanna mukanasi suuria summia käteistä rahaa.

Marokossa ei tarvitse adapteria.

Agadir on mukava lomakohde myös lapsiperheelle ja monet hotellit Agadirissa soveltuvat erinomaisesti myös lasten kanssa matkustaville. Ranta ja sen erilaiset aktiviteetit ovat varmasti myös perheen pienempien mieleen. Lisäksi kannattaa suunnata lasten kanssa Vallee des Oiseux -lintulaaksoon. Siellä on lintujen lisäksi myös muita eläimiä, kuten apinoita ja vuohia. Toinen oiva kohde lapsiperheelle on krokotiilipuisto Crocoparc.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Agadir per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Agadir hotellihuoneita halpaan hintaan

3-tähden hotellit

Halvin 27 €

Keskinkertainen 35 €

Kallein 37 €

Etsi 3-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Agadir

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Agadir
Etsi hostelleja - Agadir

Hotellit kaupungissa Agadir, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Agadir hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Agadir

Noin 750 000 asukkaan Agadir Marokossa on suosittu rantalomakohde, jossa viihtyvät niin paikalliset kuin ulkomaalaiset turistit. Hiekkarantaa on kaiken kaikkiaan 10 kilometrin verran. Kaupungissa sekoittuvat viehättävällä tavalla länsiafrikkalainen, arabialainen ja ranskalainen perinne. Kaupunki on myös hyvin länsimaalaistunut turismin myötä. Monet hotellit Agadirissa sijaitsevat ranta-alueella ja aivan sen tuntumassa. Lähellä rantaa löytyy pakettimatkojen hotelleja sekä korkealaatuisimpia hotelleja. Ranta-alueella sijaitsee myös kaupungin yökerhojen keskittymä. Toinen suosittu hotellialue on Talborjtin kaupunginosa. Se sijaitsee muutaman kilometrin päässä rannasta ja hotellit ovat siellä huomattavasti edullisempia ja hinta-laatusuhteeltaan parempia kuin ranta-alueella. Kauppoja ja palveluita löytyy runsaasti ja Talborjtissa pääsee tutustumaan kaupungin autenttisempaan puoleen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että tältä alueelta ei juuri löydy ravintoloita, joissa myytäisiin alkoholia. Majoitus Agadirissa onnistuu myös kaupungin liikekeskuksessa, rannan ja Talborjt-kaupunginosan välimaastossa. Sieltä löytyy sekä hintavia että edullisia majoituspaikkoja. Kauppoihin, rantaan ja ravintoloihin on vain lyhyt matka. Luksusluokan majoitusta kaipaaville hyvä kohde on myös huvivenesatama Marina. Monet hotellit Agadirissa soveltuvat erinomaisesti myös lapsiperheelle.


Lue lisää nähtävyyksistä: Agadir

Aurinkoinen Agadir on hieno rantalomakohde, ja rantaa riittää peräti 10 kilometrin verran. Monet Agadirin hotellit sijaitsevat ranta-alueella, jota reunustavat pikkuputiikit, kahvilat ja ravintolat. Meri mahdollistaa myös erilaiset vesiurheiluaktiviteetit ja Agadir on suosittu kohde erityisesti surffaajien keskuudessa. Hyviä vesiurheilumahdollisuuksia löytyy erityisesti Taghazoutin rannalta. Kaupungista löytyy erinomaiset puitteet myös golfaamiseen, sillä Agadirissa on peräti kolme golfkenttää. Harrastaa voi myös vaikkapa ratsastusta, tennistä ja patikointia. Kaupungin nähtävyyksiin lukeutuvat museot sekä Kasbahin rauniot. Kaupungista löytyy myös erinomaisia ostosmahdollisuuksia ja ehdoton käyntikohde Agadirin matkalla on kaupungin kuuluisa Souk el-Had -basaari. Valtavalta alueelta voi ostaa kotiin viemisiksi niin matkamuistoja, elintarvikkeita kuin paikallisia tuotteita. Hyvää paikallista ruokaa saa parhaiten Talborjtista ja basaarialueelta. Kannattaa tutustua esimerkiksi paikalliseen keittoon, hariraan, jonka kanssa syödään kananmunaa. Jos kaipaat länsimaista ruokaa, sitä löytyy helpoiten ranta-alueelta ja Marinan satama-alueelta. Alkoholin suhteen Agadir on Marokon vapaamielisin kaupunki. Toisin kuin muualla maassa, siellä on myös terasseja ja alkoholia myyviä ravintoloita on enemmän kuin muualta Marokossa. Parhaiten ravintoloita löytyy rannan edustalla olevalta rantapromenadilta. Paikalliset oluet, esimerkiksi Flag ja Stork ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Agadir

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Agadir

Keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Agadir on 2 yötä.

Hotellihuoneen hinta kohteessa Agadir vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 77 € yöltä.

syyskuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Agadir, ja paras aika löytää hyvä tarjous. Hinnat voivat olla jopa 68 % edullisempia kuin suosituimpina kuukausina.

maanantai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Agadir. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä perjantai.

Luksushotellien hinta kohteessa Agadir on keskimääräisesti 166 € yöltä yhdeltä henkilöltä. Luksushotellin valitseminen voi tarkoittaa 51 € % lisäystä keskimääräisen hotellin hintaan kohteessa Agadir lopullisen hinnan ollessa 77 € per henkilö yöltä.

Hostelli, joka sijaitsee kohteessa Agadir maksaa keskimäärin noin 31 €. Nämä hinnat ovat henkilöä ja yötä kohti, ja koskevat yöpymistä hostelleissa ja enintään 2-tähden hotelleissa. Vertailun vuoksi tämä on 46 € edullisempi kuin tyypillinen hotelli kohteessa Agadir.

Koska odotettavissa oleva sademäärä on pienempi (15 mm) ja keskimääräinen lämpötila on 15 °C, kaupungin Agadir hotelleissa majoittuvat voivat haluta käyttää aikaa alueen suosittujen nähtävyyksien läpikäymiseen.

Kyllä, kaupungista Agadir löytyy 178 loma-asuntoa. Käyttäjätietojemme mukaan Pearl Surf Camp Morocco on suosituin Agadir loma-asunto. Etsi loma-asuntoja kaupungista Agadir.

Kyllä, voit varata hostellin kohteessa Agadir. Alueelta löytyy tällä hetkellä 162 hostellia ja Tamaght Surf Hostel on kaikkein suosituin momondon käyttäjien keskuudessa. Vertaile hostellitarjouksia kohteessa Agadir.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Agadir

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Agadir
Royal Mirage Agadir

Royal Mirage Agadir

Boulevard Mohamed V Bp 339, Agadir, Morocco

5,9
39 €
Robinson Club Agadir

Robinson Club Agadir

Chemin Des Dunes, Founty 2, Agadir, Morocco

8,7
104 €
El Pueblo Tamlelt

El Pueblo Tamlelt

Blvd du 20 Aout, Agadir, Morocco

5,1
57 €
Résidence Hotelière Fleurie

Résidence Hotelière Fleurie

Résidence Fleurie Rue de La Foire, Agadir, Morocco

8,4
31 €
Valeria Jardins d'Agadir - All In

Valeria Jardins d'Agadir - All In

Rue Oued Souss, Agadir, Morocco

7,3
89 €
Golden Beach Appart'Hotel

Golden Beach Appart'Hotel

Secteur C Z.Touristique,Founty Sonaba,Lot. 3, Agadir, Morocco

7,9
42 €
New Farah Hotel

New Farah Hotel

Rue De La Foire. - Bp: 457, Agadir, Morocco

7,1
29 €
Hotel les palmiers

Hotel les palmiers

Avenue Du Prince Heritier Sidi Mohamed -, Agadir, Morocco

6,8
19 €
Borjs Hotel Suites & Spa

Borjs Hotel Suites & Spa

Secteur Touristique "La Baie Des Palmiers", Lot Ndegf7 Quartier Founty, Agadir, Agadir, Morocco

7,2
48 €
Hotel-Boutique & Spa Khalij Agadir

Hotel-Boutique & Spa Khalij Agadir

Parcelle 3 B Secteur Balneaire, Agadir, Morocco

5,2
75 €
Appart Hotel Founty Beach

Appart Hotel Founty Beach

Lot A8 Sonaba Founty, Agadir, Morocco

23 €
Studiotel Afoud

Studiotel Afoud

Rue de la Foire B.P : 467, Agadir, Morocco

8,0
31 €
La Suite Hotel Boutique

La Suite Hotel Boutique

Zone Hoteliere Founty, Agadir, Morocco

7,7
40 €
Zephyr Agadir

Zephyr Agadir

Lot 9, Sector H, Agadir, Morocco

8,5
34 €

Riu Palace Tikida Taghazout

Rte de L'Oued Sous, Chemin Des Dunes B.P. 901, Agadir, Morocco

141 €
Sahara Hotel Agadir - Adults Only

Sahara Hotel Agadir - Adults Only

Boulevard Mohammed v, Agadir, Agadir, Morocco

118 €
Sables D'or

Sables D'or

C7 Sonaba, Agadir, Morocco

7,8
61 €
Residence Intouriste

Residence Intouriste

9 Lot G Founty, Agadir, Morocco

7,2
25 €
Hotel Littoral

Hotel Littoral

Km 12, Route D'Esaaouira Aourir Bp 80, Tamraght, Agadir, Morocco

6,4
19 €
Hotel Aferni

Hotel Aferni

AV. General Kettani, Agadir, Morocco

7,7
26 €

Aloita matkan suunnittelu - Agadir


Miksi käyttää momondo?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Agadir ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

Momondon avulla voit löytää loistavan majoituspaikan kohteesta Agadir. Voit järjestellä kaikki majoitusvaihtoehdot löytääksesi juuri sinulle sopivan paikan. Etsitkö majoitusta, jossa on uima-allas tai 24h-vastaanotto? Meillä on suodattimet sitä varten. Ilmainen aamiainen? momondo löytää ne myös sinulle. Suodata arvostelun, hinnan ja monien muiden tekijöiden perusteella, kaikki ilmaiseksi, kaikki momondon sivuilla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.