INTERRENT autonvuokraukset kaupungista Wien

Etsi ja vertaa hyviä INTERRENT vuokra-autotarjouksia kaupungissa Wien

Wien, Itävalta
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Wien, Itävalta
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Wien INTERRENT toimipaikat

Alla on tietoja kaikista INTERRENT vuokra-autojen sijainneista Wien, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja INTERRENT autonvuokrauksesta kaupungissa Wien

INTERRENT haluaa varmistaa, että Wien alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena INTERRENT on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Wien vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Wien Vienna Intl lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän INTERRENT autonvuokrauskeskuksen osoite on Vienna International Airport.

Keskimääräisen hinnan ollessa 73 €/päivä, Pienikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta INTERRENT kaupungissa Wien syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää INTERRENT autonvuokraustarjouksia kaupungissa Wien niinkin alhaiseen hintaan kuin 73 €/päivä, mikä on halvin Pienikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Vuokraamolla INTERRENT on 4 toimipistettä kaupungissa Wien. Käyttäjiemme mukaan suosituin INTERRENT toimipiste kaupungissa Wien sijaitsee osoitteessa Vienna International Airport. 83 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat INTERRENT auton kaupungissa Wien teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.