Hertz autonvuokraukset kaupungista Wien

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Wien

Wien, Itävalta
13. Dezember — 20. Dezember
Wien, Itävalta
Mi 13/12
Keskipäivä
Mi 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Wien Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Wien, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Wien

Kuinka paljon maksaa Hertz vuokra-auto kaupungissa Wien tammikuu aikana?

Hertz autonvuokraus kaupungissa Wien kuukauden tammikuu aikana maksaa keskimäärin 159 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden tammikuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 51 € per päivä vuoraamon Hertz autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Wien viikon ajaksi, 1114 € on keskimääräinen Hertz autonvuorauksen hinta.

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Wien Vienna Intl lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Wien Vienna Intl lentokenttä (Vienna-schwechat Ap).

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Wien?

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Wien. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Wien alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Wien kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Wien pitävät enemmän Tila-auto ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Tila-auto vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 165 €/päivä ja 149 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Wien?

Kaupungista Wien löytyy 3 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Hertz omistaa. Osoitteessa Am Hauptbahnof 1 Eg 153, Wien sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 53 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Wien noutivat kulkuneuvon osoitteessa Am Hauptbahnof 1 Eg 153 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Wien hinnat?

autoa Wien hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Wien?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Wien osiossa on 93 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Wien?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Wien. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Wien?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Wien. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Wien

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.