Hertz autonvuokraukset kaupungista Wien

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Wien

Wien, Itävalta
12. elokuu — 19. elokuu
Sama palautus
Wien, Itävalta
pe 12/8
Keskipäivä
pe 19/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Wien Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Wien, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

9,4

Value

8,4

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Wien

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Hertz vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Wien asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Hertz on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Hertz autonvuokraus kaupungissa Wien kuukauden syyskuu aikana maksaa keskimäärin 117 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden syyskuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 107 € per päivä vuoraamon Hertz autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Wien viikon ajaksi, 822 € on keskimääräinen Hertz autonvuorauksen hinta.

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Wien Vienna Intl lentokenttä (Vienna-schwechat Ap).

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Wien. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Wien alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Wien pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 109 €/päivä ja 107 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Keskimääräisellä 109 €/päivä hinnallaan Edullinen on on halvin Hertz vuokra-autotyyppi kaupungissa Wien (4 % halvempi kuin kallein Hertz vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 43 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Hertz auton vieraillessaan kaupungissa Wien valitsivat Edullinen säästääkseen rahaa. Muista, että Hertz tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kaupungista Wien löytyy 5 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Hertz omistaa. Osoitteessa Vienna-schwechat Ap, Wien sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 52 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Wien noutivat kulkuneuvon osoitteessa Vienna-schwechat Ap sijaitsevasta toimipisteestä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Wien

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Hertz? Vertaile muiden suosittujen Wien autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia