Avis autonvuokraukset kaupungista Wien

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Wien

Wien, Itävalta
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Wien, Itävalta
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Wien, Wien

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

25 € - 143 €

Kaikki autotyypit

25 € - 143 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis Wien, Wien on helmikuu hintojen ollessa 25 € per päivä keskimäärin. 25 € per päivä on 59 % alhaisempi kuin 61 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Wien. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis Wien on helmikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Wien Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Wien, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

9,0

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Wien

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Wien Vienna Intl lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Wien Vienna Intl lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Flughafen Wien Schwechat.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Wien?

Kyllä, vuokraamo Avis kaupungissa Wien tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Avis puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Wien kuukauden lokakuu aikana?

Pienikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Avis tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Wien kuukauden lokakuu aikana. Vuokraamon Avis Pienikokoinen autot maksavat keskimäärin 49 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 27 € päivä päivä kuukauden lokakuu aikana.

Mikä on vuokraamon Avis halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Wien?

Halvin vuokraamon Avis tarjoama autotyyppi kaupungissa Wien on Pienikokoinen hinnan ollessa keskimäärin 49 € per päivä. 49 € per päivä on 24 % halvempi kuin kallein vuokraamon Avis auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 27 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Wien vuokraamolta Avis valitsivat usein Pienikokoinen kustannussyistä.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Wien?

Vuokraamolla Avis on 3 toimipistettä kaupungissa Wien. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Wien sijaitsee osoitteessa Am Hauptbahnhof 1 Level 0. 69 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Wien teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Wien hinnat?

autoa Wien hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Wien?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Wien osiossa on 92 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Wien?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Wien. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Wien?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Wien. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Wien

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Avis? Vertaile muiden suosittujen Wien autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Wien

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.