Avis autonvuokraukset kaupungista Wien

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Wien

Wien, Itävalta
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Wien, Itävalta
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Wien Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Wien, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,4

Value

7,0

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Wien

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Avis vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Wien asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Avis on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Autonvuokraus kaupungissa Wien kuukauden kesäkuu aikana vuokraamolta Avis maksaa keskimäärin 85 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 28 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Avis viikoksi kaupungissa Wien, voit olettaa hintojen olevan noin 595 € kuukauden kesäkuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Kyllä, vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Wien Vienna Intl lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Flughafen Wien Schwechat.

Kyllä, vuokraamo Avis kaupungissa Wien tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Avis puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Pienikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Avis tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Wien kuukauden kesäkuu aikana. Vuokraamon Avis Pienikokoinen autot maksavat keskimäärin 50 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 28 € päivä päivä kuukauden kesäkuu aikana.

Halvin vuokraamon Avis tarjoama autotyyppi kaupungissa Wien on Pienikokoinen hinnan ollessa keskimäärin 50 € per päivä. 50 € per päivä on 24 % halvempi kuin kallein vuokraamon Avis auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 33 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Wien vuokraamolta Avis valitsivat usein Pienikokoinen kustannussyistä.

Vuokraamolla Avis on 4 toimipistettä kaupungissa Wien. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Wien sijaitsee osoitteessa Flughafen Wien Schwechat. 69 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Wien teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.