ADDCAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Vilna

Etsi ja vertaa hyviä ADDCAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Vilna

Vilna, Liettua
5. joulukuu — 12. joulukuu
Vilna, Liettua
ti 5/12
Keskipäivä
ti 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vilna ADDCAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista ADDCAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Vilna, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

ADDCAR RENTAL

7 sijaintia

Tietoja ADDCAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Vilna

Onko vuokraamolla ADDCAR RENTAL toimipistettä kentällä Vilna lentokenttä?

Vuokraamolla ADDCAR RENTAL on 1 toimipaikkakentällä Vilna lentokenttä. Vuokraamo ADDCAR RENTAL löytyy osoitteesta Vilnius Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta ADDCAR RENTAL , kun vierailet kaupungissa Vilna kuukauden joulukuu aikana?

Vuokraamon ADDCAR RENTAL suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Vilna kuukauden joulukuu aikana ovat: Edullinen. Voit olettaa maksavasi noin 24 € per päivä Edullinen vuokra-autoista joulukuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 24 € per päivä.

Kuinka monta ADDCAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Vilna?

Vuokraamolla ADDCAR RENTAL on 7 toimipistettä kaupungissa Vilna. Heidän Totoriu Str. 23 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 61 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata ADDCAR RENTAL auton kaupungissa Vilna, päättivät vuokrata omansa vuokraamon ADDCAR RENTAL Totoriu Str. 23 toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Vilna hinnat?

autoa Vilna hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Vilna?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Vilna osiossa on 84 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Vilna?

Eri maissa, myös kohteessa Vilna, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Vilna?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Vilna. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Vilna

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.