Hertz autonvuokraukset kaupungista Vancouver

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Vancouver

Vancouver, BC, Kanada
7. huhtikuu — 14. huhtikuu
Sama palautus
Vancouver, BC, Kanada
pe 7/4
Keskipäivä
pe 14/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Vancouver, Brittiläinen Kolumbia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

35 € - 117 €

Kaikki autotyypit

35 € - 126 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Vancouver, Brittiläinen Kolumbia on lokakuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 34 % alhaisempi kuin 53 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Vancouver. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Vancouver on lokakuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Vancouver, Brittiläinen Kolumbia on syyskuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 68 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Vancouver. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Vancouver on syyskuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Hertz Vancouver, Brittiläinen Kolumbia on helmikuu hintojen ollessa 39 € per päivä keskimäärin. 39 € per päivä on 46 % alhaisempi kuin 72 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Vancouver. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Hertz Vancouver on helmikuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Vancouver Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Vancouver, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,1

Value

7,4

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Vancouver

Ei, vuokraamolla Hertz ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Vancouver Coal Harbour lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Vancouver. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Vancouver alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Kanada sisällä


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.