Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Vancouver

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Vancouver

Vancouver, BC, Kanada
28. February — 6. March
Vancouver, BC, Kanada
Wed 28/2
Keskipäivä
Wed 6/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Vancouver Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Vancouver, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,4

Value

8,2

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Vancouver

Onko vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car toimipistettä kentällä Vancouver Coal Harbour lentokenttä?

Ei, vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Vancouver Coal Harbour lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Vancouver?

Enterprise Rent-A-Car tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Vancouver. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Enterprise Rent-A-Car peruutuskäytännöistä.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Vancouver?

Enterprise Rent-A-Car toimii tällä hetkellä 7 toimipisteiden kautta kaupungissa Vancouver. Suosituin Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Vancouver sijaitsee osoitteessa 10-970 Southwest Marine Drive. Viimeisten 12 kuukauden aikana 72 % käyttäjistä, jotka hakivat Enterprise Rent-A-Car vuokra-autoja kaupungissa Vancouver vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 10-970 Southwest Marine Drive sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Vancouver hinnat?

autoa Vancouver hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Vancouver?

helmikuuta 2024 alkaen 65 toimijaa on valittavissa autoa Vancouver osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Vancouver?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Vancouver. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Vancouver?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Vancouver. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Vancouver

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.