Autonvuokraukset kohteessa Toluca, Estado de México

Haussa halpa vuokra-auto Toluca, Estado de México? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Toluca, Estado de México, Meksiko
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Toluca, Estado de México, Meksiko
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Toluca autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Toluca, Estado de México
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

3,9

Comfort

3,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

3,9

Value

3,9
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Toluca

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Toluca

Suosituin malli

Hyundai Accent
Kohteen Toluca suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai Accent. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Chevrolet Spark.

Vuokraa auto läheltä kohteen Toluca suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Toluca

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Toluca - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Toluca, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Toluca on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Toluca suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Europcar, Dollar ja Enterprise, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

70 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Toluca, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Toluca ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Toluca huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Yleensä sää kaupungissa Toluca kuukauden kesäkuu aikana on 16 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 139 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.


Aloita matkan suunnittelu - Toluca


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Toluca, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Toluca helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Toluca, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Toluca.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Toluca.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Toluca autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.