Eldan autonvuokraukset kaupungista Tel Aviv

Etsi ja vertaa hyviä Eldan vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tel Aviv

Tel Aviv, Israel
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Tel Aviv, Israel
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tel Aviv Eldan toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Eldan vuokra-autojen sijainneista Tel Aviv, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja Eldan autonvuokrauksesta kaupungissa Tel Aviv

Eldan haluaa varmistaa, että Tel Aviv alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Eldan on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Tel Aviv vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Eldan on 1 toimipaikka kentällä Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Arrival Hall After Customs.

Keskimääräisen hinnan ollessa 48 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Eldan kaupungissa Tel Aviv syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Eldan autonvuokraustarjouksia kaupungissa Tel Aviv niinkin alhaiseen hintaan kuin 48 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Vuokraamolla Eldan on 5 toimipistettä kaupungissa Tel Aviv. Käyttäjiemme mukaan suosituin Eldan toimipiste kaupungissa Tel Aviv sijaitsee osoitteessa Arrival Hall After Customs. 77 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Eldan auton kaupungissa Tel Aviv teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Tel Aviv

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Eldan? Vertaile muiden suosittujen Tel Aviv autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia