Eldan autonvuokraukset kaupungista Tel Aviv

Etsi ja vertaa hyviä Eldan vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tel Aviv

Tel Aviv, Israel
5. joulukuu — 12. joulukuu
Tel Aviv, Israel
ti 5/12
Keskipäivä
ti 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tel Aviv Eldan toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Eldan vuokra-autojen sijainneista Tel Aviv, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Eldan

5 sijaintia

Tietoja Eldan autonvuokrauksesta kaupungissa Tel Aviv

Onko vuokraamolla Eldan toimipistettä kentällä Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Eldan on 1 toimipaikka kentällä Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Arrival Hall After Customs.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Eldan, kun vierailet kaupungissa Tel Aviv kuukauden joulukuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 46 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Eldan kaupungissa Tel Aviv joulukuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Eldan autonvuokraustarjouksia kaupungissa Tel Aviv niinkin alhaiseen hintaan kuin 46 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen joulukuu aikana.

Kuinka monta Eldan autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Tel Aviv?

Vuokraamolla Eldan on 5 toimipistettä kaupungissa Tel Aviv. Käyttäjiemme mukaan suosituin Eldan toimipiste kaupungissa Tel Aviv sijaitsee osoitteessa Arrival Hall After Customs. 78 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Eldan auton kaupungissa Tel Aviv teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tel Aviv hinnat?

autoa Tel Aviv hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tel Aviv?

marraskuuta 2023 alkaen 48 toimijaa on valittavissa autoa Tel Aviv osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tel Aviv?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Tel Aviv. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tel Aviv?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Tel Aviv, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tel Aviv

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.