CalAuto autonvuokraukset kaupungista Tel Aviv

Etsi ja vertaa hyviä CalAuto vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tel Aviv

Tel Aviv, Israel
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Tel Aviv, Israel
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

CalAuto vuokra-autotarjoukset Tel Aviv, Tel Aviv (suurkaupunkialue)

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

17 € - 32 €

Kaikki autotyypit

17 € - 53 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta CalAuto Tel Aviv, Tel Aviv (suurkaupunkialue) on marraskuu hintojen ollessa 17 € per päivä keskimäärin. 17 € per päivä on 27 % alhaisempi kuin 23 € kuin keskimääräinen vuosihinta CalAuto Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Tel Aviv. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto CalAuto Tel Aviv on marraskuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo CalAuto tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Tel Aviv CalAuto toimipaikat

Alla on tietoja kaikista CalAuto vuokra-autojen sijainneista Tel Aviv, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

CalAuto

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Tietoja CalAuto autonvuokrauksesta kaupungissa Tel Aviv

Kuinka paljon maksaa CalAuto vuokra-auto kaupungissa Tel Aviv lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana voit olettaa maksavasi 23 € per päivä CalAuto vuokra-autosta kaupungissa Tel Aviv. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet CalAuto vuokra-autolle kaupungissa Tel Aviv on 22 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen CalAuto autonvuokraus kaupungissa Tel Aviv maksaa keskimäärin 159 € kuukauden lokakuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Onko vuokraamolla CalAuto toimipistettä kentällä Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille CalAuto kentällä Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä (Terminal 3, Ben Gurion Airport, Pick Up: Terminal 3 1st floor Return: Parking lot 16 (Car rental return).).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta CalAuto, kun vierailet kaupungissa Tel Aviv kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Mini vuokraamista vuokraamolta CalAuto jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Tel Aviv lokakuu aikana. Kun vuokraat Mini autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 16 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 16 € per päivä. Otathan huomioon, että CalAuto tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Mini ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tel Aviv hinnat?

autoa Tel Aviv hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tel Aviv?

syyskuuta 2023 alkaen 48 toimijaa on valittavissa autoa Tel Aviv osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tel Aviv?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Tel Aviv. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tel Aviv?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Tel Aviv, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tel Aviv

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, jo