CalAuto autonvuokraukset kaupungista Tel Aviv

Etsi ja vertaa hyviä CalAuto vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tel Aviv

Tel Aviv, Israel
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
Tel Aviv, Israel
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

CalAuto vuokra-autotarjoukset Tel Aviv, Tel Aviv (suurkaupunkialue)

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

17 € - 32 €

Kaikki autotyypit

17 € - 54 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta CalAuto Tel Aviv, Tel Aviv (suurkaupunkialue) on marraskuu hintojen ollessa 17 € per päivä keskimäärin. 17 € per päivä on 28 % alhaisempi kuin 24 € kuin keskimääräinen vuosihinta CalAuto Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Tel Aviv. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto CalAuto Tel Aviv on marraskuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo CalAuto tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Tel Aviv CalAuto toimipaikat

Alla on tietoja kaikista CalAuto vuokra-autojen sijainneista Tel Aviv, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja CalAuto autonvuokrauksesta kaupungissa Tel Aviv

CalAuto haluaa varmistaa, että Tel Aviv alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena CalAuto on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Tel Aviv vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kuukauden kesäkuu aikana voit olettaa maksavasi 23 € per päivä CalAuto vuokra-autosta kaupungissa Tel Aviv. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet CalAuto vuokra-autolle kaupungissa Tel Aviv on 22 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen CalAuto autonvuokraus kaupungissa Tel Aviv maksaa keskimäärin 161 € kuukauden kesäkuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille CalAuto kentällä Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä (Terminal 3, Ben Gurion Airport, Pick Up: Terminal 3 1st floor Return: Parking lot 16 (Car rental return).).

Harkitse Mini vuokraamista vuokraamolta CalAuto jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Tel Aviv kesäkuu aikana. Kun vuokraat Mini autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 17 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 16 € per päivä. Otathan huomioon, että CalAuto tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Mini ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.