Hertz autonvuokraukset kaupungista Sydney

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Sydney

Sydney, NSW, Australia
4. joulukuu — 11. joulukuu
Sydney, NSW, Australia
ma 4/12
Keskipäivä
ma 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sydney Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Sydney, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,0

Value

7,1

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Sydney

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Sydney Kingsford Smith lentokenttä?

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Sydney Kingsford Smith lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta 48 Ross Smith Ave.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Sydney?

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Sydney. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Sydney alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Sydney kuukauden joulukuu aikana?

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Hertz jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Sydney joulukuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden joulukuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 35 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 35 € per päivä. Otathan huomioon, että Hertz tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Sydney?

Kaupungista Sydney löytyy 5 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Hertz omistaa. Osoitteessa 48 Ross Smith Ave, Sydney sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 60 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Sydney noutivat kulkuneuvon osoitteessa 48 Ross Smith Ave sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sydney hinnat?

autoa Sydney hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sydney?

115 toimijaa on valittavissa autoa Sydney marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sydney?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Sydney. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sydney?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Sydney. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sydney

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.