Europcar autonvuokraukset kaupungista Sydney

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Sydney

Sydney, NSW, Australia
24. elokuu — 31. elokuu
Sama palautus
Sydney, NSW, Australia
ke 24/8
Keskipäivä
ke 31/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sydney Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Sydney, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

5,2

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

3,6

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Sydney

Kaikissa Europcar vuokraamon toimipisteissä kaupungissa Sydney on käytössä tehostetut siivoustoimet COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Parannukset, kuten kosketusalueiden desinfiointi, sekä seuraava luettelo ylimääräisistä varotoimista ovat vain muutamia tapoja miten vuokraamo Europcar sitoutua hidastamaan infektioiden leviämistä kohteessa Sydney:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Europcar löytyy kentältä Sydney Kingsford Smith lentokenttä sijaitsevat Terminal Buildings.

Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Sydney. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Europcar peruutuskäytännöistä.

Harkitse Maasturi vuokraamista vuokraamolta Europcar jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Sydney syyskuu aikana. Kun vuokraat Maasturi autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 92 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 29 € per päivä. Otathan huomioon, että Europcar tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Maasturi ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Jos haluat säästää rahaa Europcar autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Pienikokoinen, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Sydney. Pienikokoinen vuokraus vupkraamolta Europcar maksaa keskimäärin 21 € per päivä, mikä on 3 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 18 % käyttäjistämme varasi Pienikokoinen auton vuokraamolta Europcar säästääkseen rahaa Sydney matkalla.

Kaupungista Sydney löytyy Europcar vuokraamolta 6 toimipistettä. Terminal Buildings on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 65 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Europcar vuokra-auton kaupungista Sydney tekivät sen osoitteessa Terminal Buildings sijaitsevassa toimipisteessä.