Europcar autonvuokraukset kaupungista Sydney

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Sydney

Sydney, NSW, Australia
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Sydney, NSW, Australia
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sydney Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Sydney, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,5

Value

5,8

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Sydney

Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Sydney Kingsford Smith lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Europcar löytyy kentältä Sydney Kingsford Smith lentokenttä sijaitsevat Sydney Airport.

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Sydney?

Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Sydney. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Europcar peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Europcar, kun vierailet kaupungissa Sydney kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Keskikokoinen vuokraamista vuokraamolta Europcar jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Sydney lokakuu aikana. Kun vuokraat Keskikokoinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 88 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 28 € per päivä. Otathan huomioon, että Europcar tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Keskikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Mikä on vuokraamon Europcar halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Sydney?

Jos haluat säästää rahaa Europcar autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Pienikokoinen, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Sydney. Pienikokoinen vuokraus vupkraamolta Europcar maksaa keskimäärin 20 € per päivä, mikä on 3 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 22 % käyttäjistämme varasi Pienikokoinen auton vuokraamolta Europcar säästääkseen rahaa Sydney matkalla.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Sydney?

Kaupungista Sydney löytyy Europcar vuokraamolta 6 toimipistettä. Sydney Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 72 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Europcar vuokra-auton kaupungista Sydney tekivät sen osoitteessa Sydney Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sydney hinnat?

autoa Sydney hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sydney?

113 toimijaa on valittavissa autoa Sydney syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sydney?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Sydney. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sydney?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Sydney. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sydney

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.