Econorent autonvuokraukset kaupungista Santiago

Etsi ja vertaa hyviä Econorent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Santiago

Santiago, Chile
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Santiago, Chile
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Santiago Econorent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Econorent vuokra-autojen sijainneista Santiago, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Econorent

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

7,0

Value

7,0

Tietoja Econorent autonvuokrauksesta kaupungissa Santiago

Onko vuokraamolla Econorent toimipistettä kentällä Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Econorent kentällä Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lentokenttä (Pudahuel, Santiago).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Econorent, kun vierailet kaupungissa Santiago kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Econorent jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Santiago lokakuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 46 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 42 € per päivä. Otathan huomioon, että Econorent tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Econorent autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Santiago?

Vuokraamolla Econorent on 5 toimipistettä kaupungissa Santiago. Heidän Pudahuel, Santiago toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 82 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Econorent auton kaupungissa Santiago, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Econorent Pudahuel, Santiago toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Santiago hinnat?

autoa Santiago hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Santiago?

98 toimijaa on valittavissa autoa Santiago syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Santiago?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Santiago. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Santiago?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Santiago. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Santiago

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.