Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Santiago

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Santiago

Santiago, Chile
17. elokuu — 24. elokuu
Sama palautus
Santiago, Chile
ke 17/8
Keskipäivä
ke 24/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Santiago Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Santiago, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Santiago

Sunnycars haluaa varmistaa, että Santiago alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Santiago vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sunnycars autonvuokrauskeskuksen osoite on Arturo Merino APT.

Avenida Francisco Bilbao 1439 on suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaikista 8 toimipisteistä, joita kaupungista Santiago löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 38 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Avenida Francisco Bilbao 1439 sijaitsevassa toimipisteessä.