Autonvuokraus Santa Maria Huatulco, Meksiko

Haussa halpa vuokra-auto Santa Maria Huatulco, Meksiko? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Santa Maria Huatulco, OA, Meksiko
3. helmikuu — 10. helmikuu
Sama palautus
Santa Maria Huatulco, OA, Meksiko
to 3/2
Keskipäivä
to 10/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Santa Maria Huatulco: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Santa Maria Huatulco, Meksiko
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,7

Comfort

4,3

Kokonaisarvosana

4,3

Value

4,3
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

3,4

Comfort

3,9

Kokonaisarvosana

3,7

Value

3,7
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,8

Comfort

3,8

Kokonaisarvosana

2,9

Value

3,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Santa Maria Huatulco, Meksiko kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Oaxaca Xoxocotlan lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Santa Maria Huatulco

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Santa Maria Huatulco noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Santa Maria Huatulco sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo, Hertz ja Europcar. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Santa Maria Huatulco, Meksiko autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Santa Maria Huatulco olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Hertz ja Europcar tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Santa Maria Huatulco, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Santa Maria Huatulco, Meksiko?

  Kun ajat Santa Maria Huatulco kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 70 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Santa Maria Huatulco kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Santa Maria Huatulco?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Santa Maria Huatulco, ja datamme mukaan Chevrolet Spark on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 15 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Santa Maria Huatulco niinkin alhaiseen hintaan kuin 1 € per päivä. Chevrolet Spark autonvuokraukset kaupungista Santa Maria Huatulco ovat yleensä keskimäärin 15 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 1 € per päivä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Santa Maria Huatulco kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Santa Maria Huatulco autonvuokrausta.


Aloita matkan suunnittelu - Santa Maria Huatulco