ADDCAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Riika

Etsi ja vertaa hyviä ADDCAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Riika

Riika, Latvia
5. Desember — 12. Desember
Riika, Latvia
ti. 5/12
Keskipäivä
ti. 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

ADDCAR RENTAL vuokra-autotarjoukset Riika, Riian alue

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

18 € - 94 €

Kaikki autotyypit

20 € - 111 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta ADDCAR RENTAL Riika, Riian alue on marraskuu hintojen ollessa 18 € per päivä keskimäärin. 18 € per päivä on 56 % alhaisempi kuin 41 € kuin keskimääräinen vuosihinta ADDCAR RENTAL Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Riika. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto ADDCAR RENTAL Riika on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo ADDCAR RENTAL tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta ADDCAR RENTAL Riika, Riian alue on marraskuu hintojen ollessa 22 € per päivä keskimäärin. 22 € per päivä on 60 % alhaisempi kuin 55 € kuin keskimääräinen vuosihinta ADDCAR RENTAL Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Riika. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto ADDCAR RENTAL Riika on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo ADDCAR RENTAL tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Riika ADDCAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista ADDCAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Riika, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

ADDCAR RENTAL

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Tietoja ADDCAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Riika

Onko vuokraamolla ADDCAR RENTAL toimipistettä kentällä Riika Riga Intl lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla ADDCAR RENTAL on 1 toimipaikka kentällä Riika Riga Intl lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Riga Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta ADDCAR RENTAL , kun vierailet kaupungissa Riika kuukauden joulukuu aikana?

Tietojemme mukaan Maasturi ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta ADDCAR RENTAL Riika vierailun yhteydessä joulukuu aikana. Perustuen ADDCAR RENTAL autonvuokrauksen hintoihin joulukuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Maasturi ajoneuvoille 31 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 31 €/päivä edellisen joulukuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta ADDCAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Riika?

ADDCAR RENTAL toimii tällä hetkellä 7 toimipisteiden kautta kaupungissa Riika. Suosituin ADDCAR RENTAL autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Riika sijaitsee osoitteessa Riga Airport. Viimeisten 12 kuukauden aikana 84 % käyttäjistä, jotka hakivat ADDCAR RENTAL vuokra-autoja kaupungissa Riika vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Riga Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Riika hinnat?

autoa Riika hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Riika?

marraskuuta 2023 alkaen 109 toimijaa on valittavissa autoa Riika osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Riika?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Riika. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Riika?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Riika. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Riika

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.