GREEN MOTION autonvuokraukset kaupungista Riika

Etsi ja vertaa hyviä GREEN MOTION vuokra-autotarjouksia kaupungissa Riika

Riika, Latvia
28. maaliskuu — 4. huhtikuu
Sama palautus
Riika, Latvia
ti 28/3
Keskipäivä
ti 4/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

GREEN MOTION vuokra-autotarjoukset Riika, Riian alue

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

9 € - 41 €

Kaikki autotyypit

14 € - 508 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta GREEN MOTION Riika, Riian alue on marraskuu hintojen ollessa 9 € per päivä keskimäärin. 9 € per päivä on 64 % alhaisempi kuin 25 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Riika. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto GREEN MOTION Riika on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta GREEN MOTION Riika, Riian alue on syyskuu hintojen ollessa 10 € per päivä keskimäärin. 10 € per päivä on 59 % alhaisempi kuin 24 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Riika. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto GREEN MOTION Riika on syyskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Riika GREEN MOTION toimipaikat

Alla on tietoja kaikista GREEN MOTION vuokra-autojen sijainneista Riika, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

GREEN MOTION

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja GREEN MOTION autonvuokrauksesta kaupungissa Riika

16 € per päivä Riika on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa GREEN MOTION kuukauden huhtikuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset GREEN MOTION vuokrahinnat ovat lähempänä 19 € päivä päivä huhtikuu aikana tai 132 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen huhtikuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta GREEN MOTION löytyy kentältä Riika Riga Intl lentokenttä sijaitsevat Dzirnieka Lela.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.