Ilha Verde autonvuokraukset kaupungista Ponta Delgada

Etsi ja vertaa hyviä Ilha Verde vuokra-autotarjouksia kaupungissa Ponta Delgada

Ponta Delgada, Portugali
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Ponta Delgada, Portugali
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ilha Verde vuokra-autotarjoukset Ponta Delgada, Azorit

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

5 € - 102 €

Kaikki autotyypit

5 € - 102 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Ilha Verde Ponta Delgada, Azorit on marraskuu hintojen ollessa 5 € per päivä keskimäärin. 5 € per päivä on 86 % alhaisempi kuin 36 € kuin keskimääräinen vuosihinta Ilha Verde Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Ponta Delgada. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Ilha Verde Ponta Delgada on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Ilha Verde tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Ponta Delgada Ilha Verde toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Ilha Verde vuokra-autojen sijainneista Ponta Delgada, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Ilha Verde

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

9,2

Nouto/palautus

9,0

Value

9,2

Tietoja Ilha Verde autonvuokrauksesta kaupungissa Ponta Delgada

Onko vuokraamolla Ilha Verde toimipistettä kentällä Ponta Delgada Nordela lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Ilha Verde löytyy kentältä Ponta Delgada Nordela lentokenttä sijaitsevat Ponta Delgada Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Ilha Verde, kun vierailet kaupungissa Ponta Delgada kuukauden marraskuu aikana?

Vuokraamon Ilha Verde suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Ponta Delgada kuukauden marraskuu aikana ovat: Mini. Voit olettaa maksavasi noin 44 € per päivä Mini vuokra-autoista marraskuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 44 € per päivä.

Kuinka monta Ilha Verde autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Ponta Delgada?

Vuokraamolla Ilha Verde on 4 toimipistettä kaupungissa Ponta Delgada. Käyttäjiemme mukaan suosituin Ilha Verde toimipiste kaupungissa Ponta Delgada sijaitsee osoitteessa Ponta Delgada Airport. 88 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Ilha Verde auton kaupungissa Ponta Delgada teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Ponta Delgada hinnat?

autoa Ponta Delgada hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Ponta Delgada?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Ponta Delgada osiossa on 72 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Ponta Delgada?

Eri maissa, myös kohteessa Ponta Delgada, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Ponta Delgada?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Ponta Delgada, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ponta Delgada

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.