Autonvuokraus Niterói, Brasilia

Haussa halpa vuokra-auto Niterói, Brasilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Niterói, RJ, Brasilia
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Niterói, RJ, Brasilia
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Niterói: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Niterói, Brasilia
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,6

Value

4,6
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Niterói, Brasilia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Rio de Janeiro–Galeão Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Niterói

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Niterói noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Niterói. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Niterói, Brasilia?

  60 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Niterói, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Niterói ovat 80 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Niterói huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Niterói?

  Datamme perusteella Hyundai Accent on suosituin vuokra-auto kaupungissa Niterói.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 5 €/pvä kaupungissa Niterói, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 18 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Niterói on Audi A3 keskimääräisen hinnan ollessa 17 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 8 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Jeep Renegade vuokra-autoja kaupungissa Niterói?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Jeep Renegade kaupungissa Niterói, niin MOVIDA on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Maasturi ajoneuvoja). Jeep Renegade vuokra-autot kaupungissa Niterói vuokraamolta MOVIDA ovat keskimäärin 62 € per päivä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Niterói kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Niterói autonvuokrausta.

 • Onko sää kaupungissa Niterói samanlainen kuin muualla Rio de Janeiro alueella?

  Jos etsit Niterói vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Rio de Janeiro lämpötila on yleensä 27 °C ja sademäärä vastaavasti 130 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Niterói