Autonvuokraus Lesquin, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Lesquin, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lesquin, Nord, Ranska
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Lesquin, Nord, Ranska
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Lesquin: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lesquin, Ranska
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Lesquin, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Lesquin

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Lesquin noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Alamo ja Budget ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Lesquin autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Lesquin, Ranska?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Lesquin on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Lesquin ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Lesquin?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Lesquin on Hyundai Accent ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Ford Focus. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent tarjouksia kaupungissa Lesquin keskimääräiseen hintaan 22 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 13 € per päivä. Mallin Ford Focus vuokraaminen kaupungissa Lesquin maksaa yleensä keskimäärin 40 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 14 € per päivä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Lesquin kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Lesquin autonvuokrausta.

 • Onko sää kaupungissa Lesquin samanlainen kuin muualla Hauts-de-France alueella?

  Ilmasto alueella Hauts-de-France kuukauden tammikuu aikana on yleensä 4 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Lesquin lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Lesquin