1First Car Rental autonvuokraukset kaupungista Kapkaupunki

Etsi ja vertaa hyviä 1First Car Rental vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kapkaupunki

Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
7. Dezember — 14. Dezember
Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
Do 7/12
Keskipäivä
Do 14/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

1First Car Rental vuokra-autotarjoukset Kapkaupunki, Länsi-Kap

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

8 € - 40 €

Kaikki autotyypit

24 € - 67 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta 1First Car Rental Kapkaupunki, Länsi-Kap on marraskuu hintojen ollessa 8 € per päivä keskimäärin. 8 € per päivä on 64 % alhaisempi kuin 22 € kuin keskimääräinen vuosihinta 1First Car Rental Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Kapkaupunki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto 1First Car Rental Kapkaupunki on marraskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo 1First Car Rental tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta 1First Car Rental Kapkaupunki, Länsi-Kap on joulukuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 35 % alhaisempi kuin 52 € kuin keskimääräinen vuosihinta 1First Car Rental Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Kapkaupunki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto 1First Car Rental Kapkaupunki on joulukuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo 1First Car Rental tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Kapkaupunki 1First Car Rental toimipaikat

Alla on tietoja kaikista 1First Car Rental vuokra-autojen sijainneista Kapkaupunki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

1First Car Rental

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja 1First Car Rental autonvuokrauksesta kaupungissa Kapkaupunki

Onko vuokraamolla 1First Car Rental toimipistettä kentällä Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä?

Vuokraamolla 1First Car Rental on 1 toimipaikkakentällä Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä. Vuokraamo 1First Car Rental löytyy osoitteesta Car Rental Parking International Airport, Matroosfontein, Cape Town.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta 1First Car Rental, kun vierailet kaupungissa Kapkaupunki kuukauden joulukuu aikana?

Vuokraamon 1First Car Rental suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Kapkaupunki kuukauden joulukuu aikana ovat: Tila-auto. Voit olettaa maksavasi noin 111 € per päivä Tila-auto vuokra-autoista joulukuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 111 € per päivä.

Kuinka monta 1First Car Rental autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kapkaupunki?

1First Car Rental toimii tällä hetkellä 5 toimipisteiden kautta kaupungissa Kapkaupunki. Suosituin 1First Car Rental autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Kapkaupunki sijaitsee osoitteessa Car Rental Parking International Airport, Matroosfontein, Cape Town. Viimeisten 12 kuukauden aikana 87 % käyttäjistä, jotka hakivat 1First Car Rental vuokra-autoja kaupungissa Kapkaupunki vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Car Rental Parking International Airport, Matroosfontein, Cape Town sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kapkaupunki hinnat?

autoa Kapkaupunki hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kapkaupunki?

marraskuuta 2023 alkaen 83 toimijaa on valittavissa autoa Kapkaupunki osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kapkaupunki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Kapkaupunki. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kapkaupunki?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Kapkaupunki, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kapkaupunki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.