keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Kapkaupunki

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kapkaupunki

Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kapkaupunki keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Kapkaupunki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Value

10,0

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Kapkaupunki

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä?

Kentältä Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän keddy by Europcar autonvuokrauskeskuksen osoite on Matroosfontein.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta keddy by Europcar, kun vierailet kaupungissa Kapkaupunki kuukauden lokakuu aikana?

Standardi vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon keddy by Europcar tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Kapkaupunki kuukauden lokakuu aikana. Vuokraamon keddy by Europcar Standardi autot maksavat keskimäärin 40 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 40 € päivä päivä kuukauden lokakuu aikana.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kapkaupunki?

Vuokraamolla keddy by Europcar on 10 toimipistettä kaupungissa Kapkaupunki. Heidän Matroosfontein toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 87 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata keddy by Europcar auton kaupungissa Kapkaupunki, päättivät vuokrata omansa vuokraamon keddy by Europcar Matroosfontein toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kapkaupunki hinnat?

autoa Kapkaupunki hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kapkaupunki?

syyskuuta 2023 alkaen 81 toimijaa on valittavissa autoa Kapkaupunki osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kapkaupunki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Kapkaupunki. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kapkaupunki?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Kapkaupunki, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Kapkaupunki

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta keddy by Europcar? Vertaile muiden suosittujen Kapkaupunki autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kapkaupunki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.