Autonvuokraukset kentällä Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kapkaupunki, Etelä-Afrikka - Cape Town Intl (CPT)
4. huhtikuu — 7. huhtikuu
Sama palautus
Kapkaupunki, Etelä-Afrikka - Cape Town Intl (CPT)
ti 4/4
Keskipäivä
pe 7/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä autonvuokraustiedot

Mikäli haluat vuokrata auton Kapkaupungin kansainväliseltä lentoasemalta, kannattaa pitää mielessä, että vuokraamojen välillä on välillä melkoisen suuriakin eroja esimerkiksi ikärajojen suhteen. Autonvuokraus etukäteen verkossa on tästäkin syystä erittäin suositeltavaa. Näin löydät myös parhaiten halvat vuokra-autot. Etelä-Afrikassa autoa saavat ajaa 18-vuotiaat ajokortilliset henkilöt. Vuokraukseen vaaditaan kuitenkin käytännössä aina vähintään 21 vuoden ikää ja vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti. Autovuokraamot perivät monesti myös nuoren kuljettajan lisämaksuja alle 26-vuotiailta kuljettajilta. Vuokraajalla tulee olla mukanaan ajokortti sekä passi. Jotkin vuokraamot saattavat vaatia myös kansainvälistä ajolupaa, joten tämän hankkiminen voi myös olla kannattavaa. Autonvuokraus maksetaan lähes yksinomaan luottokortilla, joka tulee esittää myös autoa käyttöönottaessa. Kortilta varataan vuokrauksen hinnan lisäksi monesti myös takuumaksu, joka palautuu vuokraajalle auton palautuksen ja kuntotarkistuksen jälkeen. Kattavat vakuutukset on syytä olla kunnossa autoa vuokratessa ja omat autoiluun liittyvät vakuutukset kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin. Näin et välttämättä ota vastaan vuokraamojen tarjoamina samoja vakuutuksia uudelleen ja säästät täten rahaa.

Kapkaupungin kansainvälisellä lentoasemalla sijaitsevien autovuokraamojen toimipisteet ovat pääasiassa terminaalirakennuksen vieressä, sen länsipuolella. Näin ollen lentokentän muita palveluita, kuten langatonta verkkoa, ei läheskään kaikilla palveluntarjoajilla ole saatavilla. Vuokraamojen palvelupisteillä on henkilökuntaa vuokraamokohtaisesti aika paljonkin mutta vaihtelevasti, joten vuokraamojen aukioloaikoihin kannattaa tutustua jo ennen paikalle saapumista. Suurimmalla osalla palvelupisteistä löytyy kuitenkin henkilökuntaa aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Osa toimijoista tarjoaa palvelujaan jopa ympäri vuorokauden. Koska matka vuokraamojen tarjontaan ei ole pitkä, on kulkeminen niiden palvelupisteille kohtuullisen helppoa. Ne eivät kuitenkaan pääosin sijaitse suoraan terminaalirakennuksessa, joten esimerkiksi liikuntarajoitteisten kannattaa huomioida, että kulkureitit eri palveluntarjoajien pisteille eivät välttämättä ole täysin esteettömiä.


Autonvuokraustarjoukset Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä

Löydä kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

13 € - 41 €

Kaikki autotyypit

25 € - 124 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä on 14 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä on helmikuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 69 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä on 29 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä on elokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä on 46 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä on 45 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 0 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä

1First Car Rental

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,6

Value

7,8

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,4

Value

6,9

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

3,9

Kokonaisarvosana

2,3

Nouto/palautus

2,3

Value

3,9

Al Wefaq

1 sijainti

Bidvest

1 sijainti

Bluu

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Kapkaupungin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kapkaupungin

Autonvuokraukset kentällä Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Datamme mukaan automalli Toyota Etios on halvin vuokra-auto kentällä Cape Town Intl lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo 1First Car Rental tarjoaa Toyota Etios autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 19 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon 1First Car Rental Toyota Etios mallille on 19 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä Cape Town Intl lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Etelä-Afrikan

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Etelä-Afrikan eri alueilta, kuten Kapkaupunki, Johannesburg ja Port Elizabeth

Aloita matkan suunnittelu - Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Kapkaupunki Cape Town Intl lentokenttä, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.